Aviomies, 75, kuristi Petra-vaimonsa, 76, kuoliaaksi Fuengirolassa

Eläkeläismies oli yrittänyt kuristamisen jälkeen itsemurhaa Espanjan Aurinkorannikolla.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Espanjan Kansallinen polliisi tutkii murheellista murhatapausta Fuengirolassa.

Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa koettiin murhenäytelmä myöhään perjantaina (28.6.), kun aviomies murhasi vaimonsa.

Poliisin mukaan rikos tapahtui yksityisasunossa Juan Sebastián Elcano -kadulla. Se sijaitsee lähellä rantaa ja Los Bolichesin suomalaisille tuttua kaupunginosaa.

Viranomaiset epäilevät 75-vuotiasta espanjalaista aviomiestä vuotta vanhemman aviovaimonsa kuristamisesta kuoliaaksi.

Andalusian hätänumeroon 112 tuli illalla klo 23.20 hälytys tapahtuneesta. Pelastuslaitos ja Kansallinen poliisi (Policía Nacional) kiisivät paikalle, mutta nainen todettiin kuolleeksi. Hänestä löytyi merkkejä kuristamisesta.

- Mainos -

Viranomaisten mukaan aviomies oli kuristamisen jälkeen yrittänyt itsemurhaa syömällä pillereitä. Hän oli oli jättänyt kirjallisen tunnustuksen asuntoon.

Mies selvisi hengissä ja on poliisin hallussa pidätettynä.

Mies oli pitänyt huolta kävelyvaivaisesta vaimostaan

Espanjalaiset medialähteet tietävät kertoa, että eläkeläispari on kotoisin Córdobasta, Andalusian sisämaassa sijaitsevasta suurkaupungista.

He olivat asuneet Fuengirolassa jo pidempään jäätyään eläkkeelle korukaupastaan.

Vuonna 1949 syntynyt mies on nimeltään Antonio, vuonna 1948 syntynyt vaimo Petra. Heillä on kaksi lasta ja kaksi lastenlasta.

Diario SUR -lehden haastattelemien naapurien mukaan mikään ei viitannut väkivaltaisuuteen. Avioliittoa kuvattiin normaaliksi ja miehen kerrottiin pitäneen huolta kävelytuen kanssa liikkuneesta vaimostaan. Miehellä ei myöskään ole tilillään aiempia rötöksiä.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *