Lukuaika: Aurinkorannikon suomalaisten kiimaviikot

Aurinkorannikon suomalaisten kiimaviikot

Fuengirolan ferioita juhlitaan ensi viikon torstaihin saakka. Kaupunki elää täysillä mukana juhlassa. Kaduilla näkyy kauniisiin flamencopukuihin pukeutuneita naisia ja upeisiin caballeroasuihin pukeutuneita miehiä. Ihmisten lisäksi hevosten ja kärpästen määrä moninkertaistuu feria-viikon kaupunkikuvassa.

Feria-alueella tapahtuu paljon ja jatkuvasti. Jos et ole koskaan kokenut espanjalaisia ferioita, se kannattaa tehdä nyt. Flamencoa, musiikkia, perinneruokia, viiniä, paljon meteliä ja yhdessäoloa. Niistä ferioissa on kyse.

Feriat ovat samalla lähtölaukaus syksyn aktiviteetteihin. Espanjalaisturistit ovat poistuneet Aurinkorannikolta ja tilalle ovat saapuneet muuttolinnut Pohjoismaista, Keski-Euroopasta ja Brittein saarilta.

Suomalaisittain syksy on kiihkeää aikaa. Ravintoloissa soitetaan ja pelataan, yhdistykset järjestävät jos jonkinmoista hupia & viihdykettä ja ihmiset tapaavat toisiaan ilman sen kummempia järjestelyitä. Kuten otsikossa mainitaan, seuraavat pari kuukautta kantavat lempinimeä Aurinkorannikon kiimaviikot.

- Mainos -

Kaikki ennusmerkit osoittavat, että suomalaisia on tänä syksynä alueella enemmän kuin pitkään aikaan. Päästäänkö ihan samoihin määriin kuin syksyllä 2019, sitä ei vielä tiedetä, mutta paljon härmäläisiä jo nyt Los Bolichesin kaduilla kulkee.

Vietetään hauska ja aktiivinen syksy. Siihen Aurinkorannikko tarjoaa mainiot puitteet ja olosuhteet.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...