Andy McCoy is in town!

Harvoin kenenkään artistin saapuminen Fuengirolaan on herättänyt samanlaista kuhinaa kuin Andy McCoyn tuleminen. Ei se mikään ihme ole, onhan kyseessä suomalaisen rockhistorian monella tapaa mielenkiintoisin hahmo.

Kiinnostukseen on paljon syitä. Päällimmäisenä niistä se, että mies on tehnyt upean uran musiikin saralla. Sekä kitaristina että erityisesti biisintekijänä Andy McCoy on omaa luokkaansa.

Toki kiinnostusta muusikkoa kohtaan lisää myös hänen kohtuullisen värikäs yksityiselämänsä. Myös jotkin hänen lausahduksensa mediassa ovat jääneet elämään klassikoina.

Andy on saapunut kaupunkiin, siitä on jo silminnäkijähavaintoja. Mies esiintyy Kukossa torstaina ja perjantaina. Odotettavissa on hienot illat. Ennakkotietojen mukaan Andy on ajatellut esittää kappaleita niin Hanoi Rocksin kuin oman soolotuotantonsa ajoilta. Lisäksi kuullaan varmasti tyylikkäästi valittuja covereita.

- Mainos -

Tiesittekös muuten, että Samantha Foxin hitti The best is yet to come on Andyn tekemä. Se ilmestyi alun perin Andyn ja Nastyn Suicide Twins -levyllä. Ehkä kuulemme senkin keikoilla.

Varaa paikkasi ajoissa: kukko.events@gmail.com Liput maksavat ennakkoon 17€.

Torstain keikka on käytännössä loppuunmyyty, perjantaille on vielä tilaa.

 

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...