Andalusian liigassa kolmoisvoitto Fuengirolaan

Viime viikonloppuna rullakiekon aikuisten Andalusian liiga pelattiin päätökseen. Sarjan lopullisesta paremmuudesta pelattiin playoff-turnauksessa Chiclanassa. Kaikki kolme Fuengirolan joukkuetta pärjäsivät loistavasti.

Vahvimpana ennakkosuosikkina turnaukseen lähti Fuengirolan Vikings. Runkosarjan voitto takasi viikingeille helpomman peliaikataulun. Tästä huolimatta Sevilla Dragons pisti fuengirolalaisille tiukasti hanttiin välierässä. Lopulta voitto ja finaalipaikka kuitenkin kirjattiin Vikingsille maalein 6-3.

Toisessa välierässä nähtiinkin paikallistaisto, kun Barona Fuengirola ja Fuengirola Lions iskivät yhteen, panoksena paikka finaalissa Vikingsiä vastaan. Barona tuli otteluun vahvalla rosterilla. Lionsin tilanne oli päinvastainen: joukkueelt puuttui puolet pelaajista ja varsinkin terävin kärki. Onneksi kummallakin joukkueella oli mukana infantil -pelaajia.

Tiukan ottelun vei lopulta nimiinsä Lions. Loppulukemat kirjattiin numeroin 4-2. Lepoa ei ollut luvassa, vaanLions kohtasi saman tien levänneen Vikingsin. Viikingit eivät ”veljesjoukkuetta” kohtaan sääliä tunteneet, vaan jyräsivät karuiksi loppulukemiksi peräti 15-0.

Viikonlopun tulos fuengirolalaisittain oli siis paras mahdollinen, kolmoisvoitto. Lisäksi Vikingsien kapteeni Teemu Rastas palkittiin sekä runkosarjan että playoffien arvokkaimpana pelaajana.

- Mainos -

Aikuisten osalta rullakiekkokausi on nyt paketissa. Päättynyt kausi oli jälleen menestyksekäs: neljä turnausvoittoa, Liga Surin runkosarjan ja playoffien voitto, sekä Andalusian liigan kolmoisvoitto sekä runkosarjassa että playoffeissa.’

Jos rullakiekon pelaaminen kiinnostaa, kannattaa muistaa, että ensi kaudelle joukkueisiin tarvitaan taas iso kasa lisää pelaajia. Uutena haasteena on myös mahdollinen nousu Espanjan Plata-liigaan.

Tulevana viikonloppuna on vielä ohjelmassa junioreiden playoffit, jotka pelataan myös Chiclanassa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...