Äitienpäiväkirppis Kotikoululla Centro Finlandiassa

-Tuolla sosiaalisen median kirppiksellä ei meinaa kauppa käydä millään, siksi päätimme kokeilla perinteisempää, ihan tavallista kirpputoria, kertoo idean äiti Patricia Karellin.

Karellin on kokenut kirpparikävijä.
– Suomessa asumme Hietalahden (kirppu)torin vieressä, joten siellä tulee käytyä kesällä lähes joka päivä. Tavarat ja vaatteet vaihtavat omistajaa ja onhan se kiva sosiaalinen tapahtuma. Kyselin olisiko täällä kiinnostusta ja nyt on pöydän varanneita jo kymmenisen. Lisääkin mahtuu.
Kirppari järjestetään tulevana sunnuntaina, eli äitienpäivänä klo 12-14. Paikkana on Centro Finlandian kakkoskerros, missä sijaitsevat Fuengirolan kotikoulun tilat.
Kuka tahansa voi varata pöydän kirpparilta. Se maksaa vain viisi euroa. Kaikki myyntipöydistä saadut tulot käytetään Kotikoulun oppilaiden retkirahastoon.
Myyntipöydän voi varata Karellinilta soittamalla numeroon +358 44 590 4569 tai laittamalla sähköpstia patricia@karellin.fi . Ilmoittautua voi myös Tuisku Pekkariselle, joka päivystää ravintola Kukossa tällä viikolla aina klo 15.-15.30.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...