Lukuaika: Andalusian aluehallinto mukaan Marenostrum Fuengirola 2022 -hankkeeseen

Andalusian aluehallinto mukaan Marenostrum Fuengirola 2022 -hankkeeseen

Andalusian aluehallinto on allekirjoittanut institutionaalisen sopimuksen, joka ”vastaa tarpeeseen vahvistaa tukea taloudellista kehitystä ja työllisyyttä edistäville sektoreille sekä kulttuurin ja musiikin ja musiikin edistämiseen.”

Yksi tällainen hanke, joka saa nyt aluehallinnon tukea on Marenostrum Fuengirola -hanke.

Vuoden 2022 Marenostrum Fuengirola tarjoaa yli 60 musiikkitapahtumaa kaikenlaiselle yleisölle toukokuusta syyskuuhun.

60 musiikkitapahtuman esiintyjiä ovat mm. Simply Red, Helloween, Marc Anthony, Aitana, Alejandro Sanzi, Rauw Alejandro, Rigoberta Bandini, Fito & Fitipaldis ja Viva Sweden.

- Mainos -

Marenostrum Fuengirola 2022 järjestetään upeassa Sohailin linnan ympäristössä, rannan tuntumassa. Historiallinen Sohailin linna sijaitsee kukkulalla 38 metriä merenpinnan yläpuolella ja se on Fuengirolan kaupungin symboli.

Marenostrum Fuengirola 2022 on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristönsuojeluun. Festivaaleilla ei mm. käytetä muovia ja festivaalialue on pyritty tekemään esteettömäksi kulkea, jotta kaikki pääsisivät osallistumaan.

Kulttuurivaltuutettu Rodrigo Romero kiitti Andalusian hallitusta sen tuesta Fuengirolan konsertti- ja show-sarjalle. ”Taloudellinen tukeminen on merkki aluehallinnon sitoutumisesta kulttuuriin ja Fuengirolaan”.

Romero vakuutti, että ”30. huhtikuuta alkaen Sohailin linnan kukkula ja linnoitus ovat jälleen näyttämönä musiikkikentän parhaille kansallisille ja kansainvälisille artisteille. Tarjonta on monipuolista, joten varmasti löytyy mieluisia esityksiä moneen makuun ja eri yleisöille.

” Fuengirolasta tulee jälleen Euroopan ulkoilmamusiikkitapahtumien pääkaupunki”, kulttuurivaltuutettu Rodrigo Romero vakuutti.

Fuengirolan pormestari Ana Mula korosti, että ”nämä ovat tapahtumia, jotka tuovat esiin Fuengirola-brändiä, Costa del Sol -brändiä ja Andalusia-brändiä”.

”Marenostrum on jälleen keihäänkärki kaupunkimme kansainvälisessä näkymisessä sen lisäksi, että se on ensiluokkainen turistikohde”, pormestari sanoi.

Fuengirolaan saapuvien artistien ja julkkisten myötä tapahtuman ja Fuengirolan näkyminen myös sosiaalisen median kanavissa vaikuttaa positiivisesti Fuengirolan ja koko Andalusian brändin mainontaan.

- Mainos -

Fuengirola on myös Ultra Festivaalien järjestämispaikka. Ultra on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista tanssimusiikkifestivaaleista.

Tanssimusiikkifestivaalien maailmanlaajuinen laajentuminen on osoitus suosiosta; Miamista Kroatiaan ja Balille, nyt on Málagan vuoro juhlia Fuengirolassa, Sohailin linnalla 21 elokuuta.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...