Lukuaika: Nuori suomalaisnainen kuoli putkaan Fuengirolassa

Nuori suomalaisnainen kuoli putkaan Fuengirolassa

Kuolemantapaus sattui viime viikon maanantaina. Ruumiinavausta ei ole vielä pystytty tekemään, koska ruumis on todettu covid -positiiviseksi. Ruumiista on löytynyt merkkejä huumeiden käytöstä.

 

23-vuotias suomalaisnainen pidätettiin keskipäivällä 11.4. Hänet vietiin terveyskeskukseen tutkittavaksi, josta hänet kotiutettiin poliisin huostaan. Poliisiasemalla hänet laitettiin putkaan nukkumaan. Iltapäivällä poliisit kävivät katsomassa nuorta naista ja hänet todettiin tajuttomaksi.

 

- Mainos -

Naista elvyttiin kaikin saatavilla olevin keinoin, mutta häntä ei saatu enää virkoamaan. Kun paikalle hälytetyt terveydenhuollon työntekijät saapuivat, hänet todettiin kuolleeksi.

 

Kun kuolema tapahtuu poliisin tiloissa, siitä seuraa aina normaalia laajempi kuolemansyyn tutkinta. Näissä tapauksissa tehdään aina ruumiinavaus. Sitä ei ole kuitenkaan vielä pystytty tekemään, koska ruumiilla on todettu koronavirus ennen ruumiinavauksen aloittamista. Samoissa alustavissa tutkimuksissa ruumiin verestä löytyi myös huumausaineita.

 

Hoitohenkilökunnan suojelemiseksi on säädetty laki, jolla pyritään löytämään vaihtoehtoinen tapa kuolinsyyn selvittämiseksi koronapositiivisille ruumiille. Esimerkiksi keuhkojen avaamisesta vapautuu paljon ilmaa ja ruumiinavausta tekevän henkilökunnan tartuntariski on suuri. Ruumista säilytetään Málagalaisessa sairaalassa. Sieltä puuttuu erityishuone, jossa koronapositiivisille kuolleille voidaan tehdä ruumiinavaus turvallisesti. Cordobasta tällainen leikkaussali löytyy ja nyt on harkinnassa ruumiin siirtäminen sinne.

 

Toistaiseksi ei siis ole olemassa mitään virallista kuolinsyytä putkassa kuolleelle suomalaisnaiselle.

Lähde: Diario Sur

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...