Lukuaika: Ana Mula hakee jatkokautta Fuengirolan pormestarina

Ana Mula hakee jatkokautta Fuengirolan pormestarina

Fuengirolan pormestari Ana Mula ilmoitti lauantaina hotelli Las Palmerasissa pidetyssä tilaisuudessa olevansa käytettävissä pormestariksi myös seuraavien kunnallisvaalien jälkeen.

Käytännössä se tarkoittaa, että Mulan pormestarikausi jatkuu, Fuengirolassa hänen edustamansa Partido Popular -puolueen kannatus on kiistattoman suuri.

-Sitoutumiseni Fuengirolaan on luja, ja päättäväisyyteni jatkaa tämän kaupungin ylläpitämistä maailman parhaana pysyy ennallaan, Mula sanoi.

Tilaisuudessa Mula kiitti kannattajiaan ja tukijoitaan.

- Mainos -

-Tuellanne olemme onnistuneet aloittamaan kaupunkimme muutospolun, uuden Fuengirolan luomisen ja sen, että Fuengirolan kaupunkibrändi tunnetaan jo maailmanlaajuisesti. Hankkeilla ja saavutuksilla, kuten Fuengirola-koulutuskeskus Higuerónin rakentaminen noin kolmenkymmenen julkisen tilan uusiminen, sitoutuminen innovaatioihin kaikilla alueilla, palkitut rantamme, Paseo Marítimon imagon elvyttäminen, viheralueiden lisääminen ja sosiaalisten investointien kolminkertainen kasvu vuodesta 2019, Mula kertasi pormestarikautensa saavutuksia.

Fuengirolan suomalaisyhteisö on Ana Mulalle tärkeä. Kuvassa Mula ja apulaispormestari Rodrigo Romero Matka 2023 -messuilla.

Tulevaisuudessa hän lupaa edistää yhteistyötä Junta de Andalucian kanssa esimerkiksi Fuengirolan huvivenesataman uusimiseksi ja koulutus- sekä terveydenhuolto hankkeiden etenemiseksi.

-Kunnallisista hankkeista lupaan saattaa loppuun Parque de la Loman puiston, nuorisokeskuksen sekä asianmukaiset tilat teatteri- ja kulttuuritoiminnalle, sekä kauppahallin uudistamisen.

Ana Mula on suhtautunut aina positiivisesti Fuengirolan kansainvälistymiseen. Hän on useaan otteeseen korostanut kaupungin suomalaisväestön tärkeää merkitystä.

Kunnallisvaalit Fuengirolassa pidetään toukokuussa.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...