Lukuaika: Miljoonasade duona Fuengirolassa

Miljoonasade duona Fuengirolassa

Miljoonasade on vuosikymmenten saatossa ollut todellinen hittitehdas. Juri Gagarin, Marraskuu, Voipallo, 506 ikkunaa, Olkinainen, Meitä Jyrätään ja kymmenet muut tutut kappaleet ovat osa kansakuntamme kollektiivista henkistä perimää.

-Bändille kuuluu erinomaisen hyvää. Meillä on juuri työn alla uusi levy, biisien tekoon on osallistunut suunnilleen koko bändi, kertoo Miljoonasateen solisti ja pääasiallinen lauluntekijä Heikki Salo.

Miljoonasadetta kuullaan Kukossa perjantaina 3. ja lauantaina 4.2. Ihan koko bändi ei kiireiltään paikalle ehdi, mutta herrat Salo ja kosketinsoittaja Tomi Aholainen ovat viritelleet kevyen mobiiliversion, Miljoonasade duon. Ohjelmisto on taattua MS tuotantoa, Marraskuu, Voipallo, 506 ikkunaa ja monta muuta ikivihreää kuullaan varmasti keikoilla.

Heikki Salo ja Tomi Aholainen muistelevat lämmöllä Miljoonasateen toteuttamia Chrisse Johanssonin synttärikeikkoja muutaman vuoden takaa.

Tomi Aholainen on ollut mukana Miljoonasateessa vuodesta 2014 alkaen ja hänelle on siunaantunut jatkuvasti enemmän sävellysvastuuta bändin ohjelmistossa.

- Mainos -

Heikki Salo on itseoikeutettu Miljoonasateen perustajajäsen ja solisti. Hän on muina projekteinaan tehnyt vuosien saatossa tekstejä yli 70:lle suomalaiselle artistille. Lisäksi hän on ollut aktiivinen musikaalirintamalla, tälläkin hetkellä Suomessa pyörii kaksi Salon kirjoittamaa musikaalia.

Heikki Salosta kannattaa mainita pari ulkomusiikillista tekijää. Hän on syntyjään pohjalainen ja jokainen pohjalainen mies painii. Salolla on komea mitali hyllyssään, hän voitti vuonna 1968 alle 30kg sarjan Pohjanmaan mestaruuden. Finaalissa hän kellisti Jukka Rauhalan, miehen, josta myöhemmin kasvoi olympia pronssimitalisti.

Lähivuosina Salo on ryhtynyt mehiläiskasvattajaksi. Hän lupasi ottaa mukaan muutaman purkin omaa hunajaansa, molempina keikkailtoina Kukossa arvotaan ennakkolipun varanneiden kesken pullo Heikki Salon Hunajaa. Varaa paikkasi sähköpostitse kukko.events@gmail.com . (20€ ennakkoon 23€ ovelta)

 

 

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...