Lukuaika: Äiti ja poika varastivat ovelasti ruokaa kaupoista – kunnes valpas vartija käräytti

Äiti ja poika varastivat ovelasti ruokaa kaupoista – kunnes valpas vartija käräytti

Röyhkeä rötösperhe ehti vohkia sadoilla euroilla ruokaa marketeista Málagassa ja Torremolinosissa.

Se kuulosti pomminvarmalta suunnitelmalta, joka oli onnistunut jo kahdesti saman päivän aikana.

Kohteeksi joutuneet saman ketjun supermarketit sijaitsivat Huelinin kaupunginosassa Málagassa ja toinen Torremolinosissa Espanjan Aurinkorannikolla.

Näin röyhkeän rötösperheen kauppavarkaus tapahtui: äiti ja poika saapuivat liikkeen kassalle runsaiden ruokaostostensa kanssa, jotka he pussittivat lähes yhtä nopeasti kuin kassaneiti skannasi tuotteet viivakoodinlukijalla.

Kun oli aika maksaa, äiti pyysi kassalta lupaa, että hänen poikansa voisi siirtää ostokset autoon, jossa heidän miehensä odotti heitä kadulla.

- Mainos -

Äiti yritti vinguttaa turhaan korttiaan

Nainen yritti maksaa noin 600 euroa käyttämällä korttia lukijassa, joka antoi virheilmoituksen kerta toisensa jälkeen. Näin jatkui, kunnes kaikki ostokset olivat miehen autossa.

Äiti sanoi menevänsä hetkeksi autoon hakemaan toista korttia, mutta ei koskaan palannut.

Lue myös: Myymälävarkaudet lisääntyneet räjähdysmäisesti, oliiviöljy suosittu varkauden kohde

Vartija ehti soittaa poliisit

Kun perhe oli onnistunut rötöksissään helposti jo kahdesti viime keskiviikkona (29.11.), seuraavana päivänä he päättivät iskeä vielä kolmannenkin kerran. Tällä kertaa Huelinin kaupunginosassa sijaitsevassa Eduardo Marquina -kadun liikkeessä Málagassa.

Äiti ja poika toistivat temppunsa torstaina. He tekivät jälleen suuren ostoksen, ja heillä oli ostoskassit jo lähes valmiina pakattuina kassalla, kun he näkivät järkytyksekseen kahden Kansallisen poliisin (Policía Nacional) astuvan sisään supermarketin ovesta.

Kaupan valpas vartija oli nimittäin tunnistanut epäillyt ja oli soittanut poliisille tarpeeksi ajoissa, jotta Kansallinen poliisi ehti pidättää äidin, pojan ja miehen, joka odotti heitä ulkona autossa.

Viranomaisten mukaan rötösperheen aiheuttamat vahingot olivat yhteensä liki 1 800 euroa, jos lasketaan keskeytynyt varkausyritys mukaan. Perhettä odottaa oikeudenkäynti ja syytteet.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...