Andalusian Swingbandin syyskausi alkaa – Seita, Martin Alvarado ja Sarpilan juhlat

Legendaarinen Andalusian Swingband aloittaa sunnuntaijazzit Kukossa 6.10. Espanjalaisista ja suomalaisista huippumuusikoista koostuva ryhmä soittaa jälleen koko syyskauden aina sunnuntaisin klo 18.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Martin Alvaradolta taittuu tango jazziksi Andalusian Swingbandin säestyksellä.

ASB:n ensimmäisenä solistina nähdään samana päivänä synttäreitään viettävä Seita Van Den Eeden. Synttärikeikan kunniaksi on luvassa iloista swingiä ja upeita tulkintoja historian jazz-kuningattarien repertuaareista.

Seuraavana sunnuntaina (13.10.) ollaan hieman tangotunnelmissa, kun Argentiinan Reijo Taipale eli Martin Alvarado ottaa lavan haltuunsa. Ohjelmistossa on jazz-sovituksia tangoista, mutta myös paljon yllätyksiä musiikin monelta saralta.

LUE MYÖS: https://fuengirola.fi/kolmannesvuosisata-swingin-lumoissa/

Syksyn aikana ASB:n vieraina käy useita mestarillisia solisteja. Tässä vaiheessa on hyvä merkitä kalenteriin myös Antti Sarpilan 60-vuotisjuhlakonsertti, joka pidetään 3.11.

- Mainos -

Jazzit ovat usein varsin suosittuja, eli paikka kannattaa varata ennakkoon sähköpostitse kukko.events@gmail.com tai voit myös piipahtaa Kukossa hakemassa liput arkisin klo 11.30-15.30.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *