Yhtenä iltana – hatunnosto Hectorille lauantai-iltana

Hectorin musiikista pääsee nauttimaan lauantai-iltana. Tunnelma on varmasti katossa. Hectorin suurimmat hitit ja varjoon jääneet aarteet livenä Kukon lauantai-illassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Tarja Leskinen ja Asfalttiprinssit tarjoavat hienon kattauksen Hectorin musiikkia seitsemältä vuosikymmeneltä.

Hector, yksi suomipopin ja -rockin merkittävimmistä tekijöistä täyttää tänä keväänä 75 vuotta. Kuudelle vuosikymmenelle ulottuva ura hakee vertaistaan – kansakunnan tuntemien ja rakastamien kappaleiden luetteleminen vaatisi melkoisen määrän tämän lehden palstamillimetrejä.

Lauantaina 10.2. ravintola Kukossa Yhtenä iltana -konsertissa nautitaan täysi kattaus Hectorin suuria ja ehkä vielä suurempiakin hittejä.

Lavalle nousee yhtye nimeltä Tarja Leskinen & Asfalttiprinssit. Loistava laulaja ja kosketinsoittaja Tarja on koonnut ympärilleen kovan luokan ammattilaisia: Eki Kaikkonen soittaa bassoa ja laulaa, Hese Viinamäki ja Ari Onnela kitaroivat ja laulavat.

Luvassa on tunnelmallinen ja viihdyttävä ilta. Mukana laulaminen on ehdottomasti sallittua. Varaa paikkasi ennakkoon sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Liput ennakkovarauksella 10€ ovelta 13€.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *