Lukuaika: Viemäriputken rikkoutuminen sulki uimarannan Málagassa

Viemäriputken rikkoutuminen sulki uimarannan Málagassa

Rikkinäinen viemäriputki on tulvinut Málagan Macaba-rantaa ympäröivällä alueella, mikä on johtanut uimarannan sulkemiseen.

Rikkinäisen viemäriputken tulviminen jätevedellä Málagan Sacaba Beachin välittömässä läheisyydessä, on johtanut siihen, että terveysministeriö on väliaikaisesti kieltänyt uimarannan käytön. Jäteveden vuotaminen voi vaikuttaa meren hygienialaatuun.

Málagan kaupunginvaltuusto selitti lausunnossaan, että uimarannan sulkeminen on ennaltaehkäisevä terveystoimenpide, kunnes mikrobiologisen analyysin tulokset osoittavat, että vesi soveltuu uimiseen. He vakuuttivat, että tähän mennessä tehdyt analyysit eivät osoita merkkejä saastumisesta.

Siivoustyöt jäteveden poistamiseksi on käynnistetty. Jäljelle jäänyt haju on kuulemma sietämätön. Kun korjaustyöt on saatu päätökseen, tarvitaan desinfiointimenettely.

- Mainos -

Rantavaltuutettu on ilmoittanut, että Termican aallonmurtajan ja Guadalhorcen suun välinen alue on toistaiseksi suljettu yleisöltä.

Emasa raportoi virallisessa Twitter-profiilissaan tiistaina, että vahingoittunut putki kuljettaa vettä Málagan pääkaupungin länsiosan sanitaatiojärjestelmässä.

Vuoto on itse asiassa tulvinut itse pumppaamoa ympäröivälle alueelle. Selvennettiin myös, että kuntayhtiö ei ole mukana putken rikkoutumisen aiheuttaneissa rakennustöissä.

Emasa:sta kerrottiin, että he toimivat nopeasti onnettomuuden sattuessa ja pysäyttivät aseman pumput vuodon estämiseksi ja ”ovat työskennelleet yötäpäivää pitääkseen kaiken kunnossa”.

He lisäsivät, että pumppausaseman eristämiseksi suoritettiin tarvittavat toimenpiteet, jotta sanitaatiojärjestelmä toimisi taas normaalisti.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...