Lailliset ja laittomat taksikuskit tappelevat Málagan lentokentällä

Laillisten taksikuskien ja piraattitaksien välinen köydenveto asiakkaista Málagan lentokentällä jatkuu.

Tällä viikolla taistelu asiakkaista johti laillisen taksikuskin pahoinpitelyyn. Piraattikuski kävi laillisen taksikuskin kimppuun lentoasemalla keskiviikkona.

”He ovat saaneet meidät olemaan peloissamme, me työskentelemme pelossa”, kertoi hyökkäyksen kohteeksi joutunut taksikuski.

Ruhjeet poskipäässä, loukkaantunut nilkka, niska ja jalkapohja ovat joitain hyökkäyksen kohteeksi joutuneen taksikuskin saamistaan ​​vammoista.

- Mainos -

Taksikuski ei halua esiintyä omalla nimellään, koska pelkää. ”He ovat uhanneet minua, että he aikovat puhkaista autoni renkaat, rikkoa ikkunat ja ryöstää minut, siksi haluan säilyttää nimettömyyteni kokonaan”, sanoi taksikuski heti piraattikuskin hyökkäyksen jälkeen.

Hyökkäyspäivä alkoi tavallisesti. Taksikuski oli saapunut lentokenttäalueelle ja huomasi, että useat piraattikuskit nappasivat saapuneita matkustajia asiakkaiseen.

Laillisen taksin kuljettaja päätti soittaa paikallispoliisille. Poliisi ilmoitti, että lähettäisi agenttejaan kentälle seuraamaan tilannetta.

Taksikuski sai asiakkaan ja lähti viemään tätä määränpäähän. Palattuaan takaisin kentälle oli siellä hänen yllätyksekseen edelleen laittomia kuljettajia.

”Aluksi näin sen henkilön, jota kutsumme viestinviejäksi, koska hän varoittaa muita piraattikuskeja”, taksikuski kertoi.

Seuraavaksi hän näki yhden ”vanhan tutun”, järjestäytyneen jengin piraattikuskeista, tarjoavan matkaa turistille.

”En puhunut hänen kanssaan missään vaiheessa, mutta kehotin turistia olemaan varovainen, sillä kyseessä oli laiton kuljettaja ja turisti voisi tulla vaikka ryöstetyksi”, taksikuski kertoi.

Piraattikuski suuttui taksikuskin sanoista ja tönäisi tätä. Tönäisin takaisin, jolloin hän löi minua nyrkillä kasvoihin”, taksikuski kertoi.

- Mainos -

Iskun johdosta taksikuski hoiperteli taaksepäin ja kaatui. ”Sillä välin piraattikuski huusi minulle ja kysyi, mitä minä siellä teen, kuka olen ja käski minua antaa hänen tehdä töitään” taksikuski muisteli.

Seuraavan päivän, torstain, taksikuski joutui lepäämään ruhjeidensa vuoksi. Kuitenkin perjantaina hän aikoi palata työpaikalleen Málagan lentokentälle. Taksikuski on vakuuttunut, että tapaa piraattikuskit uudelleen. ”Olen kauhuissani, että he hyökkäävät kimppuuni uudelleen”, hän myönsi.

Vaikka taksikuski ilmoittaisi poliisille piraattikuskeista, hänellä ei ole toivoa laittoman toiminnan päättymisestä. ”Ongelma on, että kun piraattikuskit huomaavat poliisin läsnäolon, he lähtevät ja palaavat viiden minuutin kuluttua”, taksikuski selitti.

14 vuoden uransa aikana taksinkuljettaja on aina joutunut tekemisiin näiden laittomien kuljettajien kanssa. Hän kuitenkin korostaa, että viime vuosina ”piraattikuskien määrät ovat moninkertaistuneet”.  ”Pyydämme lisää poliisin läsnäoloa ja että Aena tekisi myös jotain”, hän sanoo.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...