keskiviikko, helmi 21, 2024

Vesipetojen oma puisto

Kesäisten lämpötilojen hivuttautuessa pikkuhiljaa Aurinkorannikolle, alkaa pohjoismainen hipiä kaivata välillä pientä vilvoitusta. Jos pelkkä varjossa makailu ei innosta, voi sekä auringosta, varjosta, että virkistävästä vedestä lähteä nauttimaan vaikkapa Aquamijas -vesipuistoon.

Aivan Fuengirolan läpi kulkevan A7-moottoritien ja Camino Viejo de Coínin kulmassa sijaitseva koko perheen vesikeidas on jo avannut ovensa tälle kesäkaudelle. Puistosta löytyy useita erilaisia vesiliukumäkiä, vaihdellen aivan perheen pienimmille suunnatuista lasten mäistä aina aikuiseenkin makuun riittävään Kamikaze -liukuun. Lisäksi on aaltoallas, lasten leikkipaikkoja ynnä muuta.

Asukkaille reilut alennukset

Aquamijas elää tietysti vahvasti turisteista, jolloin hinnatkin voivat paikallisilla palkoilla eläville tuntua hieman kitkerimmiltä kuin lomabudjetilla porskuttaville. Vesipuisto on kuitenkin huomioinut myös paikallisten huvittelutarpeet. Sekä Málagan pronvinssin, että erityisesti Fuengirolan ja Mijasin kirjautuneet asukkaat saavat tiettyinä päivinä liput erinomaisilla alennuksilla. Esimerkiksi Fuengirolan ja Mijasin asukkaat pääsevät puistoon koko kauden ajan lauantaisin puoleen hintaan.

- Mainos -

Alennuslipun voi ostaa etukäteen netistä, mutta portilla pitää olla mukana henkilötodistus, jolla todistaa että on kaupungin asukas. Tarkemmat tiedot sekä puistosta, lipuista, että muusta löytyvät espanjaksi ja englanniksi netistä: www.aquamijas.com

Janne Leipijärvi

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Miten Suomelle käy Euroviisuissa?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...