Uutiset

Eurovaalien ennakkoäänestys seurakuntakodilla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Europarlamenttivaalit ovat jo ovella. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 26.5. Ulkosuomalaisilla äänestäminen tapahtuu jälleen ennakkoon.

Europarlamenttivaalit ovat jo ovella. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 26.5. Ulkosuomalaisilla äänestäminen tapahtuu jälleen ennakkoon.

Ulkomailla eurovaalien ennakkoäänestys toimitetaan 15.–18.5. välisenä aikana. Monissa ulkomailla olevissa ennakkoäänestyspaikoissa äänestysajanjakso on tätä lyhyempi, mutta Aurinkorannikolla käytössä ovat kaikki mahdolliset päivät.

Eduskuntavaaleista poiketen ennakkoäänestyspaikkoja Aurinkorannikolla on kuitenkin eurovaaleissa vain yksi: Fuengirolan seurakuntakoti.

Euroopan parlamentti on yksi Euroopan unionin lainsäädäntöelimistä. EU-kansalaiset valitsevat sen jäsenet suorilla vaaleilla, jotka järjestetään kaikissa jäsenvaltioissa joka viides vuosi. Euroopan parlamentin jäsenten enimmäismäärä on 751. Kullakin jäsenvaltiolla voi olla enintään 96, mutta vähintään 6 jäsentä.

Suomesta valittavien EP:n jäsenten määrä vuoden 2019 vaaleissa on 14 tai 13, jos Yhdistynyt Kuningaskunta on EU:n jäsenvaltio vielä vaalikauden alkaessa, eli heinäkuun alussa.

Ennakkoäänestys Fuengirolassa:

Aurinkorannikon seurakuntakoti

Avda. de las Salinas 3 Edif. Detelina, Los Boliches, 29640 Fuengirola

Puh. +34 952 212 435

Avoinna: Klo:

15.05. – 18.05.2019 10:00 – 14:00

Lähde: vaalit.fi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa