Uutiskatsaus Espanja 8.8.2019

Aurinkorannikon alueella on annettu perjantaille uusi lämpötilavaroitus. Lämpötilan odotetaan nousevan yli 40:n asteen. Varoitus kannattaa ottaa vakavasti ja varautua asianmukaisesti.

Fugen kulmillakin vaikuttanut huutokauppoihin erikoistuneen suomalaisen pariskunnan nainen on omien sanojensa mukaan laihtunut. Jos asia kiinnostaa niin lisää tietoa saa suomalaisesta ns. keltaisesta mediasta.

Espanjan yksi suurin futistähti ja tulevaisuuden lupaus Marco Asensio on leikattu. Hänen toipumisensa vienee paljon aikaa, eikä ole varmaa milon hän on taas pelikunnossa. Asensiosta odotetaan yleisesti tulevaisuudessa Espanjan parasta futaajaa.

Espanjassa kiista La Ligan pelipäivistä jatkuu edelleen.

Kommentti: Ota siis huomioon, että ounastellut pelipäivät saattavat vielä vaihtua. Asia saattaa aiheuttaa ongelmia, jos ostat liput ja lennot ennakkoon tietylle päivälle…

Malagan keskustaan suunnitellaan mahdollisesti uusia pyöräteitä.

Kommentti: Asia saattanee liittyä eiliseen ilmoitukseen sähköpotkulautojen väyläongelmaan liittyen. Kaupunki haluaa sähköpotkulaudat pois jalankulkuväyliltä, joten rakentamalla pyöräteitä ratkaistaan kaksi infrastruktuuriongelmaa kerralla.

Real Madridin Zidane on toistaiseksi penkittänyt pysyvästi Gareth Balen. Balea ei ole saatu vielä kaupaksi. Asia on tällä hetkellä seuratuin yksittäinen uutisaihe.

Ryan Air sulkenee Kanarian molemmat tukikohtansa sekä Gironan tukikohdan. Tässä vaiheessa ei ole selvää, miten asia vaikuttaa yhtiön lentoreiteille kyseisiin kohteisiin.

Lähteet:

Laprovincia.es, Elpais.com, Elmundo.com, Rtve.es, Diariosur.es, Malagahoy.es, Ampparit.com

Espanjan tv-kanavien uutislähetykset.

Teksti: M. Aaltonen

Huom. Uutiskatsauksissa olevat materiaalit ovat tulkinnallisia ja niissä esiintyy usein virheitä. Tämä johtuu siitä, ettei espanjalaisella journalistisella käytännöllä ole samanlaista todentamisen käytäntöä kuin Suomessa. Näin ollen osa espanjalaisista uutisista saattaakin olla puhtaasti spekulatiivisia, jotka on kirjoitettu faktuaalisen tiedon ja uutisen muotoon. Lisäksi käännösvaiheessa saattaa tapahtua merkitysten muuttumista, joten suhtaudu uutiskatsauksissa esitettyyn ”tietoon” varauksella.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...