Uusi ilme naistenpäiväksi

Los Bolichesissa sijaitseva kauneushoitola Helmi Beauty salon loihti Tuisku Pekkariselle muodonmuutospaketin ensi viikolla vietettävän naistenpäivän kunniaksi.

 

Muodonmuutosleikkiin osallistunut Pekkarinen, 60, ei käytä ikinä meikkiä, eikä hänellä ole ihonhoito rutiineja. Joskus harvoin käytössä on huulipuna. Muodonmuutospakettiin kuului ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi, kasvohoito, meikki sekä kampaus.

Lähtötilanne. Ei meikkiä eikä muuta ehostusta.

 

- Mainos -

Muodonmuutoksen ensimmäiset vaiheet tehnyt Tiina Haka-Ylitalo on ollut Helmen puikoissa noin neljä vuotta. Hän on työskennellyt kauneudenhoito alalla kahdeksan vuotta. Ehostaminen ja sen opettelu on kuitenkin kuulunut hänen elämäänsä jo nuoresta iästä asti, kilpatanssi harrastuksen kautta.

 

Haka-Ylitalo kertoo meikin olevan paras hyvin hoidetulla iholla, jonka vuoksi esimerkiksi pikakasvohoito on suositeltava tehdä ennen meikkauspalveluja. Ihonhoito tehdään ihotyypin mukaan, siihen sopivilla tuotteilla.

Pekkariselle tehtiin ennen meikkiä pikakasvohoito, johon kuului muun muassa hedelmähappohoito, kevyt hieronta ja seerumeiden levitys. Kasvohoitoa tehdessä tuli puheeksi ihon kuivuus, johon Tiina Haka-Ylitalo osasi suositella tuotteita, jotka voi hankkia heidän hoitolastaan.

 

Muodonmuutospakettiin kuului aikuisen naisen iltameikki. Helmi Beauty Salonista voi myös tilata kauneudenhoitopalveluja kotiin tai juhlapaikalle. Kesäksi on jo sovittuna häämeikkien ja kampauksien tekoja niin morsiamille kuin kaasoille. Vapaita aikoja kuitenkin vielä löytyy.

 

Tuisku Pekkarisen muodonmuutoksen viimeisteli kampaaja Maarit Salomäki. Hän loihti kuohkeat kiharat, jotka kehystivät iltameikin kauniisti.

- Mainos -

 

– Olen kuin uusi ihminen! hihkaisi Tuisku Pekkarinen nähtyään lopputuloksen. Voi siis sanoa, että muodonmuutos onnistui.

 

Helmen tilavassa ja viihtyisässä hoitolassa työskentelee koulutettu kosmetologi, kampaaja ja hieroja sekä alan harjoittelijoita, jotka vastaavat monipuolisten palveluiden teosta.

 

 

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Sanna Niemi Kuvat: Sanna Niemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...