Uuden äärellä

 

Uusi vuosi – uusi minä, ja mitä kaikkea niitä nyt olikaan. On tullut aina vähän naureskeltua omille kaikille kohtuuttomille lupauksille, muutoksen odotuksille ja uusille aloituksille. Mutta joskus on niin, että asiat muuttuvatkin ilman, että tekee mitään.

Koko syksy kului ahkeroiden lähes 20- tuntisia päiviä tv-sarjan kuvauksissa ja kolme päivää ennen kuin ensimmäisen osan piti tulla ulos – tv-kanava meni konkurssiin. Tiedätte varmaan, mistä kanavasta puhun – ja kyllä, 24-osainen sarja tuli polkaistua juurikin kyseiselle asemalle.

Se tunne, kun auto pysähtyy seinään 100 km:n tuntivauhtia… elämä ja aikataulut heittävät häränpyllyä ja alkaakin toisenlaisen arjen opettelu ja suunnittelu. Tuli keskityttyä niin täysillä yhteen asiaan, että koko normaali elämänpiiri tuntui pyörineen vain sen ympärillä.

- Mainos -

Mutta ennen niin lattea sanonta ”jokainen muutos on mahdollisuus” tuli nyt omakohtaiseksi. Meille sallitaan erinäköisiä bumppereita, jotta voisimme siirtyä katsomaan elämää ja maailmaa vähän toisesta näkökulmasta. Tie jatkaa kulkuaan, vaikka suunta vähän muuttuukin.

Radio Finlandian kevätkausi alkaa 9.1. ja moni hyvä juttu, joka syksyn tohinoissa jäi vähälle huomiolle, alkaakin tuottaa satoa. Olemme saaneet hyviä yhteistyökumppaneita ja ohjelmantekijöitä, joista iloitsemme ja joiden kanssa kehitämme kanavaa täällä Aurinkorannikolla ”meidän media” -ajatuksella. Uusien projektien ja hankkeiden parissa jatketaan.

Olemme iloisia ja kiitollisia kaikista radion kuuntelijoista ja seuraajista. Yhteistyöllä pystymme jatkamaan radion toimintaa taajuudella 102,6 sekä tietysti nettiradion puolella radiofinlandia.fi

Hyvää tätä vuotta 2023 ja annetaan elämän kuljettaa!

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Raija Kurkola, Radio Finlandia
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...