Työntekijä jäi kiinni asiakkaiden pakettien varastamisesta ja myymisestä Fuengirolassa

Kansallinen poliisi (Policía Nacional) on pidättänyt pakettitoimiston työntekijän Fuengirolassa. Työntekijän epäillään kavaltaneen asiakkaiden tuotteita ja myyneen niitä nettialustoilla yksityisille kuluttajille ja suoraan eräille paikallisille yrityksille.

Poliisi aloitti asian tutkimisen, kun pakettiyhtiö teki ilmoituksen pääasiassa huippuluokan teknisten tuotteiden lähetysten katoamisista. Yritys arvioi, että siihen mennessä kadonneiden tuotteiden arvo oli yhteensä 50 000 euroa.

Poliisi onnistui saamaan yhteyden joidenkin ”kadonneiden” tuotteiden ostajiin, jotka eivät olleet tienneet tuotteiden laittomasta alkuperästä. He olivat hankkineet ilmoitetut tuotteet internetin käytettyjen tavaroiden myyntialustoilta.

Tutkimukset johtivat myös paikallisiin teknisten laitteiden korjaamiseen ja myyntiin erikoistuneisiin yrityksiin. Kävi ilmi, että varastettuja tuotteita oli myyty myös näiden liikkeiden kautta ja kolme henkilöä sai syytteen varastetun tavaran vastaanotosta ja myymisestä.

- Mainos -

Tutkimukset vahvistivat pakettiyhtiön 46-vuotiaan naistyöntekijän kavaltaneen asiakkaiden lähetyksiä ja myyneen tuotteet eteenpäin.

Työntekijää syytettiin asemansa hyväksikäyttämisestä pakettiyhtiössä, jossa hän ei kirjannut kaikkia asiakkaiden tilaamia lähetyksiä saapuneiksi, vaan varasti tuotteet itselleen.

Varastetut tuotteet olivat pääasiassa teknologiatuotteita, kuten älypuhelimia.

Poliisin löysi työntekijän työkaapista ja kotoa varastettuja tuotteita, joiden arvo oli 14 000 euroa. Lisäksi löydettiin 2950 euroa käteistä rahaa.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...