Lukuaika: Tutustu paikallisiin laatuviineihin – viininmaistelu El Corte Inglésin bodegassa.

Tutustu paikallisiin laatuviineihin – viininmaistelu El Corte Inglésin bodegassa.

Tutustu Malagan alueen viiniaarteisiin paikallisen sommelierin opastuksella ja herkuttele samalla alueen suosituilla tapaksilla. El Corte Inglésin bodegassa, Mijasin kauppakeskuksen kolmannessa kerroksessa, järjestettävissä viininmaistajaisissa tutustut Málagan sekä Sierras de Málaga Denominación de Origen viineihin.

Viininmaistiaiset järjestetään aina torstaisin klo 12. Ammattilaisen kertomana pääset pintaa syvemmälle lähialueen viinimaailmaan. Maisteltavina ovat paikalliset viinit, joilla on laatuviinien suojattu alkuperämerkintä D.O. Málaga ja D.O. Sierras de Málaga.

El Corte Inglés tarjoaa myös laajan valikoiman sekä kansainvälisiä että ”Made in Spain” -tuotteita unohtamatta alueen gourmet-tuotteita. Paikalliset tuliaiset löytyvät myös saman katon alta!

El Corte Inglés haluaa tarjota asiakkailleen rannikon parhaan ostoskokemuksen ja lisäetuja, kuten 10% edun, tax free -tuotteita, tulkkauspalvelun, kansainvälisen rahdin ja paljon muuta.

Varaa paikkasi viininmaisteluun etukäteen sähköpostitse winetasting@elcorteingles.es tai puhelimitse +34 952 669 112. Paikkoja on rajoitetusti. Hinta 12€ / henkilö.

- Mainos -

El Corte Inglés Costa Mijas Osoite: CN-340, KM 210, 29651 Las Lagunas, Mijas

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...