Hyvinvointi

Tuiskulassa tapahtuu – askartelukerhot käyntiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Tuiskulassa askarrellaan normaalikerhon lisäksi myös iltapäivisin.

Lastenkerho Tuiskulan syyskausi on alkanut vilkkaammin kuin koskaan aiemmin. Heti alusta saakka kerhossa on ollut kova vilske.

 

Lastenkerho Tuiskulan kausi alkoi koulun kanssa samaan aikaan viime tiistaina. 3-6 vuotiaat lapset viettävät kerhossa päiviään aamu yhdeksästä kolmeen iltapäivällä.

Päiväkerhotoiminnan lisäksi Tuiskulassa tapahtuu muutakin. Suositut askartelukerhot palaavat ohjelmaan tiistaista 17.8. alkaen. Askartelua harrastetaan aina tiistaisin ja torstaisin klo 16-17. Keskiviikkoisin pidetään pidempi kahden tunnin leivontakerho klo 16-18. Lisäkerhot on suunnattu pienokaisista ala-asteikäisille.

Kerhoista peritään pieni materiaalimaksu, askartelusta 5€ ja leivonnasta 10€ kerta. Tuiskulan lastenkirjasto on avoinna tiistaisin klo 15-17. Kirjastokortin saa viiden euron lukukausimaksua vastaan.

Tuiskulassa on myös mahdollista järjestää synttärikemuja. Lisätietoja Tuiskulan toiminnasta saa laittamalla whatsapp viestin numeroon +34 636 874 330 tai sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Myös kerhoihin voi ilmoittautua samoilla yhteystiedoilla.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa