Tríadan kevätkonsertti tuo rakkautta maailmaan

Kun kolme lahjakasta laulajaa harjoittelee stemmat ja harmoniat viimeisen päälle, voi tuloksena olla vain korvia hivelevää tunnelmaa. Sitä on tarjolla Tríadan kevätkonsertissa perjantaina 14.4.

– Näiden naisten kanssa on niin ihana tehdä töitä. Lahjakkaita, nuoria, osaavia ja ahkeria, kehuu kolmikon taiteellisen johtajan sauvaa heiluttava Maija Hapuoja. Ne lahjakkaat nuoret ovat Seita Van Den Eeden ja Leea Antila.

Tríada nähtiin yleisön edessä ensikertaa viime vuoden äitienpäiväkonsertissa. Sittemmin Hapuoja, Antila ja Van Den Eeden ovat esittäneet Rilluttele yö -ohjelmistonsa sekä joululaulutunnelmissa omia versioita tutuista joululauluista. Kevätkonsertissa kuullaan lauluja rakkaudesta ja ystävyydestä.

Kaikkiaan Tríadan kevätkonsertissa kuullaan 15 – 16 kappaletta, joiden sovituksista vastaavat Anna-Mari Kähärä, Mirja Mäkelä ja Tapio Nykänen.

- Mainos -

Koko ohjelmistoa ei tietenkään pidä paljastaa etukäteen, mutta pienen esimaun nimissä jokainen laulaja suostui paljastamaan yhden oman suosikkinsa konsertin kappaleista.

– Minulla se on Sinua, sinua rakastan, toteaa Hapuoja heti.

– Vaikea valita vain yksi, mutta sanotaan Uinu untuvainen, nimeää Antila.

Uinu untuvainen on minunkin suosikkejani, mutta valitaan tähän Kansanlaulu, pohtii puolestaan Van Den Eeden.

Lippuja Tríadan kevätkonserttiin (14.4. klo 20) voi varata sähköpostitse kukko.events@gmail.com . Liput maksavat ennakkoon 15€.

 

 

 

- Mainos -

 

Tríada, eli Maija Hapuoja (vas.), Seita Van Den Eeden (kesk.) ja Leea Antila (oik.), tuovat piristystä kevääseen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...