Lukuaika: Torremolinosiin asennetaan kymmenittäin valvontakameroita

Torremolinosiin asennetaan kymmenittäin valvontakameroita

Torremolinoksen kaupunginisät ovat tehneet päätöksen asentaa kaupunkiin rutkasti valvontakameroita ja rekisterikilpien tunnistusjärjestelmiä. Aloite on tiettävästi tullut asukkailta, jotka toivovat tehokkaampaa liikenteenvalvontaa.

Torremolinosissa on jo aloitettu työt uusien valvontakameroiden ja ajoneuvojen rekisterikilpien tunnistusjärjestelmän asentamiseksi. Tätä teknologiaa halutaan käyttää liikenteen valvontaan ja ohjaukseen kaupungin eri alueilla.

Torremolinosin kaupunginvaltuusto ilmoitti, että hankkeeseen on ryhdytty, koska asukkaat ovat pyytäneet. Kameroiden asentamisella pyritään parantamaan liikenteen sujuvuutta ja tarjoamaan samalla paikallispoliisille uusi väline, jonka avulla voidaan paremmin reagoida mahdollisiin hätätilanteisiin.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa, nyt jo alkaneiden töiden puitteissa kaupunkiin asennetaan 21 uutta kameraa. Tulevina kuukausina kameroita asennetaan vielä lisää, niin että kameroiden kokonaismääräksi – ainakin tällä tietoa – tulee 45. Rahaa projektiin on varattu 240.000 euroa.

- Mainos -

Kameraverkon valvomo tulee kaupungin konferenssikeskukseen, ja sieltä käsin poliisi valvoo liikennettä kaupungin keskustassa, samoin kuin Cañada de los Cardosin, El Pinillon ja Montemarin alueilla.

Lähde: Diario Sur

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...