tiistai, maalis 5, 2024

Temptation Island kuvataan Marbellassa

 

Yksi merkittävä syy Aurinkorannikon valikoitumiseen kuvauspaikaksi olivat helpot ja toimivat lentoyhteydet. Aiemmat ulkomaan kuvauskohteet ovat sijainneet Kaukoidässä ja matkustusjärjestelyt sinne ovat huomattavasti hankalampia.

Matkustamisen helppouden lisäksi Aurinkorannikolla toimiminen on sujuvaa. Toki kulttuurierot Suomen ja Espanjan välillä aiheuttavat hankauksia, mutta ollaan sentään Manner-Euroopassa, eli kulttuurisesti ainakin lähellä samaa pallokenttää.

Myös alueen suomalaiset yritykset ovat pystyneet tarjoamaan palvelujaan tuotantoyhtiöiden käyttöön Aurinkorannikolla.

- Mainos -

Aurinkorannikolla on kuvattu paljon suomalaisia reality-tv -ohjelmia ja kokemukset niistä ovat olleet pääosin positiivisia. Esimerkiksi Paratiisihotelli kuvattiin Esteponan liepeillä ja myös Love Islandin Suomen tuotantoa on tehty alueella. Ei pidä myöskään unohtaa Vain elämää -ohjelman dramaattisia kuvauksia Mondan linnassa.

Itse Aurinkorannikosta ja sen ihmisistä on myös tehty paljon ohjelmia Suomen televisioon. Fuengirola -sarja herätti aikoinaan paljon keskustelua, samoin Costa del Crime -niminen Poliisi Tv:n erikoisjakso. Myös V””n puhelinmyyjät ja Miksun baari ovat painuneet monen katsojan mieleen.

Viimeisimpänä alueen ohjelmista on nähty Radio Finlandian tuottama Costalaiset, jota on pyöritetty Alfa Tv:llä monta kierrosta. Costalaisten kakkoskauden kuvaukset ovat juuri alkaneet.

Kuvausvillat löytyivät helposti

Temptation Island kuvataan Marbellassa, joka tunnetaan luxuspaikkana. Sieltä löytyy paljon ohjelman kuvauksiin sopivia ympäristöjä. Suurin osa ohjelmasta kuvataan kahdessa luxusvillassa, jotka ohjelman tuotantotiimi kävi valitsemassa aiemmin keväällä. Tarjonnasta ei ollut pulaa, vapaita hienoja omakotitaloja on tällä hetkellä paljon markkinoilla.

Temptation Islandia kuvataan myös villojen ulkopuolella. Ohjelmassa esiintyvät pariskunnat käyvät treffeillä erilaisten aktiviteettien merkeissä. Näitä kuvauksia tehdään laajalti Aurinkorannikon alueella.

Haku päällä

Kesällä kuvattavan tuotantokauden pariskuntia ei ole vielä valittu. Haku on käynnissä ja mukaan voi hakea myös Aurinkorannikolta.

- Mainos -

Ohjelman uudelle kaudelle etsitään mukaan 20-40-vuotiaita lapsettomia pariskuntia, joilla ei kummallakaan ole lapsia, mutta joilla on yhteistä taivalta takana jo useampia vuosia. Lisäksi haussa on pareja, jotka ovat vasta rakastuneet ja kaipaavat vahvistusta tuoreelle suhteelleen.

Hakemuskaavake löytyy osoitteesta nelonen.fi.

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...