Teatterin vinkkelistä

Takana on kiihkeä kuherruskausi aivan mahtavan yleisön kanssa Aurinkorannikolla. Kiitos siitä kaikille asianosaisille. Kiinnostavia ihmisiä, säkenöiviä keskusteluja ja kohtaamisia lounasaikaan Kukossa.

Kaksi brittikomedia-monologiani Roosterssissa viikoittain toivat Centro Finlandian esitysten tarjontaan oman lisänsä. Aivan uusia kasvoja, eri ikäisiä. Löytämisen riemua tekstin ja tarinan äärelle, kun odotukset eivät ole korkealla, mutta mukaan jäi ehkä jotain katsojalle.

Sain kokea keskittyneen teatteriyleisön, jonka kanssa usein esityksen jälkeen jäimme pohtimaan maailman menoa. Kiitollinen tehtävä näyttelijälle.

Centro Finlandia on kasvanut monipuoliseksi viihde-, musiikki-, ja tapahtumakeskukseksi monien palvelujen ohella. Henkilökunnan muuntautumiskyky ja osaaminen kulloiseenkin tilaisuuteen on syvää kunnioitusta herättävää.

- Mainos -

Sain olla osa siinä rattaassa, joka kehittää jatkuvasti uutta tarjottavaa uudistuvalle yleisölle. Suuri, nöyrä kiitos saamastani luottamuksesta ja upeasta yhteistyöstä Centron ja yleisön kanssa.

Takana on elämäni hienoin talvi. Lokakuussa jatketaan. Juuri vapaalla ihmisen täytyy saada nauttia vaikka hyvästä teatteritekstistä. Ei taide maailmaa paranna, mutta yksittäisen kokijan näkövinkkeliä se saattaa muokata, jos siihen prosessiin uskaltaa antautua. Rohkeimmat uskaltavat, ja heitä

sain kohdata estradin molemmilla puolilla.

Nähdään, ystävät!

Päivi Mäkinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...