Teatteri Suomela tuo Irwinin Aurinkorannikolle!

IRWINILLE – laulunäytelmä on vaikuttava musiikkidraama, joka perustuu legendaarisen, ikonisen laulaja-lauluntekijä Irwin Goodmanin moniulotteiseen persoonallisuuteen ja musiikin voimaan.

Kaikkien rakastama protestilaulaja, ikoninen ja karismaattinen laulaja-lauluntekijä Irwin Goodman (1943-1991), oli erittäin suosittu 1960- ja 1970 -luvuilla. Hänen tulkitsemansa rehelliset ja usein humoristisetkin tekstit kertovat tarinoita suomalaisista ja suomalaisuudesta. Ne iskivät suoraan suomalaisten sydämiin ja näin hänestä tuli nopeasti koko kansan suosikki. Monet hänen kappaleistaan ovat jääneet pysyvästi suomalaiseen kansanperinteeseen koskettaen yhä uusia sukupolvia.

Teatteri Suomelan esittämä Irwinille -laulunäytelmä kunnioittaa Irwin Goodmanin elämää kuljettaen yleisön musiikin voimin läpi Irwinin omintakeisen ja vaiherikkaan matkan köyhyydestä suomalaisen musiikkimaailman kiintotähdeksi ja kansan rakastamaksi protestilaulajaksi.

Teatteri Suomelan Irwinille – laulunäytelmässä Irwinin roolin tekee Vepa Ruotsala.

Tunteet, huumori ja taitavat laulujen tulkinnat yhdessä Irwinin elämään läheisesti liittyneiden henkilöhahmojen kanssa, kertovat jo legendaksi muodostunutta elämäntarinaa jättämättä ketään kylmäksi.

- Mainos -

Näytelmän on ohjannut Eeva Keinonen. Irwininä nähdään Vepa Ruotsala ja Vexinä Helena Kaasalainen. Esitykset ovat Hotelli Las Palmerasissa sunnuntaina 19.11. ja 10.12. Nuriasolissa 22.11. ja Suomelassa 17.12. Liput maksavat 20€ ja niitä saa ainakin Suomelasta ja Reflasta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...