Lukuaika: Taina kävelee taas, nyt yötä päivää

Taina kävelee taas, nyt yötä päivää

Taina Liekari käveli keväällä Aurinkorannikolta Suomeen. Tuo kävelyreissu sai paljon huomiota osakseen, siitä raportoivat niin Aurinkorannikon paikalliset mediat kuin myös isot mediat Suomessa.

Vaikuttaa siltä, että Liekari ei saanut kävelystä tarpeekseen, vaikka tuhansia kilometrejä taapersikin. Nyt hän aikoo toteuttaa toisenlaisen kävelytempauksen.

-Tarkoitukseni on aloittaa ensi keskiviikkona käveleminen Fuengirolan rantapaseota edestakaisin. Kävelen niin pitkään kuin yhtäjaksoisesti jaksan. Todennäköisesti univaje on se mikä kävelyn jossain kohtaa lopettaa, Liekari mietiskelee.

Lähtö kävelyyn tapahtuu keskiviikkona 28.9. klo 8.00 Paseo Maritimon Carvajalin päädystä. Kääntöpaikka on hotelli IPV Palacen mutkassa. Yhteensä matkaa on 7km suuntaansa.

- Mainos -

Liekari kutsuu kaikkia mukaan kävelemään kanssaan.

-Olisi mukavaa, jos mahdollisimman paljon ihmisiä tulisi jossain vaiheessa mukaan kävelemään. Vaikka ihan lyhyestikin pienen pätkän. Kutsu koskee niin yksityisiä ihmisiä, kuin yrityksiäkin.

Kävelyä on lähtenyt sponsoroimaan iso joukko yrityksiä Fuengirolasta. Esimerkiksi moni ravintola toimittaa Liekarille aterioita matkalla syötäväksi.

Saa nähdä kuinka kauan Liekari jaksaa tossua toisen eteen laittaa. Ainakin aikataulun mukaan vielä perjantaiaamuksi on varattu aamiainen. Mikäli hän sen pääsee nauttimaan, kävelyä olisi tuolloin takana kutakuinkin kaksi vuorokautta.

Taina Liekari aloittaa ensi keskiviikkona pitkän kävelyn Fuengirolan rantakadulla. (kuva: Kari Pekonen)

 

Lue myös Liekarin aimmista seikkailuista:

https://fuengirola.fi/2022/05/05/kahden-hullun-matka/

 

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...