Uutiset

Suvi Espinoza vuoden yrittäjäksi Aurinkorannikolla

Suvi Espinoza häkeltyi onnesta saatuaan merkittävän tunnustuksen.

Espanjan suomalaiset yrittäjät ry piti keskiviikkona pikkujoulut Rooster´s Sport & Pizza Barissa. Samassa yhteydessä palkittiin vuoden yrittäjä. Kunniakirjan sai tänä vuonna Suvi Espinoza.


-Suvilla on hyvä työnantajamaine. Hän pitää hyvää huolta työntekijöistään, joita on jo 14. Suvi on saanut yrityksensä hyvään kasvuvauhtiin ja tiedämme, että hän tekee kaiken sääntöjen mukaan ja oikein. Suvi on esimerkillinen yrittäjä, Espinozan valintaa perusteli ESY:n hallituksen jäsen, tiedottaja Irina Viitala.

Suvi Espinoza johtaa Matchers yhtiötä, jonka päätoimiala on buukkausten tekeminen yrityksille. Espinoza ja hänen tiiminsä etsivät yrityksille asiakkaita ja sopivat tapaamisia. Toiminta tapahtuu pääosin puhelinvälitteisesti.

-Olen ihan sanaton. Tämä oli hieno tunnustus tehdystä työstä. Suurin kiitos kuuluu loistavalle tiimilleni, Espinoza herkistyi kiitospuheessaan.

Niko Peltoranta avasi uuden yrittäjän haasteita.

Pikkujoulut sujuivat leppoisissa merkeissä, glögiä ja piparia maistellen. Kuten aina ESYn tilaisuuksissa kuultiin myös yrittäjien puheenvuoroja ja kokemuksia omasta toiminnastaan. Tällä kertaa oman toimintansa esitteli Niko Peltoranta. Hän toimii digitaalisen konsultoinnin alalla. Hän toi esiin monia haasteita, joita uusi yrittäjä kohtaa aloittaessaan toiminnan Espanjassa

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Solidaarisuutta

  Äärioikeistolainen Vox-puolue on sotajalalla siirtolaisia vastaan. Olen nähnyt myös siirtolaisuuden...

Viikon kysymys

Mitä grillaat mieluiten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa