Urheilu

Superpesiksen onnistunut avaus – tulevaisuudessa paljon kehitettävää

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Superpesiksen markkinointijohtaja Jussi Pyysalo nauttii Fugepesiksen kaltaisista erikoistapahtumista.

Superpesiksen avausviikonloppua vietettiin kolmatta kertaa Espanjan Fuengirolassa. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Superpesiksen yhtenä näkyvänä markkinointitapahtumana.

Superpesiksen avausviikonloppua vietettiin kolmatta kertaa Espanjan Fuengirolassa. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa Superpesiksen yhtenä näkyvänä markkinointitapahtumana.

-Pääsemme pidentämään kautta parilla viikolla, kun pelaamme avauksen Espanjassa. Espanjassa pelaaminen huomioidaan myös hyvin monissa suomalaisissa medioissa, siitä saadaan kivasti positiivista näkyvyyttä kauden alkuun, kertoo Superpesiksen markkinointijohtaja Jussi Pyysalo.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Joensuusta löytyvät kovalyöntiset miehet.

Ennakkoavajaiset Espanjassa antavat Pyysalon mukaan Superpesikselle kaksi starttia, ensin pelataan Espanjassa ja Suomen kausi avataan pari viikkoa myöhemmin.
Pesisavaukseen matkustaa aina mittava määrä turisteja Suomesta. Viime vuonna turisteja oli todella paljon, pesis matkapaketteja myyvä Saarikoski Travels myi yhteensä yli 700 pakettia. Sen lisäksi ihmisiä tuli omatoimimatkoilla, eli paikalla oli vähintään tuhat pesituriristia. Tänä vuonna määrä jäi ehkä puoleen viime vuotisesta.
-Hyvin väkeä on nytkin liikkeellä. Meillä Superpesiksessä on kuitenkin syytä miettiä, miten saadaan tulevina vuosina koneet täyteen ja kansa liikkeelle. Nyt mukana olevat joukkueet eivät ole kaikkein perinteisimpiä, pesis ei ole esimerkiksi Joensuuhun juurtunut vielä kuten Vimpeliin tai Sotkamoon. Meidän kannattanee jatkossa miettiä sellaisia joukkuepareja, joilla on keskinäistä ristiinkannatusta kuten viime vuonna oli Vimpeli ja Lapua.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Pesistapahtuman tuottaja Jasmine Pajari on kohtuullisen tyytyväinen tämän vuoden tapahtumaan.
  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Elolan stadionin katsomo oli lähes täynnä miesten ottelun aikana.

Myös tapahtumatuottaja Jasmine Pajari on tyytyväinen tämän vuoden tapahtumaan, mutta näkee kehittämisen mahdollisuuksia monessa asiassa.
-Tänä vuonna käytännönasiat sujuivat kaupungin ja kentän kanssa todella jouhevasti. Aiempina vuosina olemme tulleet paikalle jo viikkoja ennen tapahtumaa, nyt riitti neljä päivää.
-Tietysti se, että väkeä ei ole ihan samaa määrää kuin viime vuonna harmittaa. Tulevina vuosina joukkuvalintoihin pitää kiinnittää erityisen paljon huomiota. Samoin siihen, millaisia matkapaketteja Suomesta tarjotaan turisteille. Uskon vahvasti, että tapahtuma kasvaa jatkossa nykyistäkin isommaksi. Erilaiset oheistapahtumat ovat myös tärkeitä, Pajari sanoo.
Tänä vuonna naisten ottelua lauantaina seurasi yli 1200 katsojaa ja miesten matsiin saapui noin 2000 katsojaa.
Naisten puolella Manse PP voitti Rauman Feran puhtaasti 2-0. Miesten ottelussa Joensuun Maila voitti Seinäjoen Jymy-Jussit myös 2-0.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa