Uutiset

Suora lentoyhteys Tampere-Málaga toteutuu ensi talvena

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Scandinavian Airlines -lentoyhtiö (SAS) ilmoitti tänään avaavansa uusia lentoyhteyksiä Pohjoismaista Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Aurinkorannikon näkökulmasta merkittävä uutinen on suoran yhteyden avaaminen Tampereen ja Málagan välille. Oletettavasti SAS lentää väliä kerran viikossa.

 Scandinavian Airlines -lentoyhtiö (SAS) ilmoitti torstaina avaavansa uusia lentoyhteyksiä Pohjoismaista Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Aurinkorannikon näkökulmasta merkittävä uutinen on suoran viikoittaisen yhteyden avaaminen Tampereen ja Málagan välille.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin lennot alkavat, mutta lentoliikenteen kehitysjohtaja Marja Aalto Busines Tampereesta kertoo, että ensi syksyn aikana Tampereelta lennetään.

Uusi reitti on merkittävä paitsi Aurinkorannikon suomalaisille, myös Tampereen Pirkkalassa sijaitsevalle lentoasemalle. Málagan reitti lisää lentokentän käyttökapasiteettia merkittävästi. Neuvotteluja Tampere-Málaga reitistä on käyty usean lentoyhtiön kanssa. Esillä ovat olleet niin Norwegian kuin Finnairkin.

-Málagan reitti on yksi peruskiviä, jonka varaan Pirkkalan lentoaseman uusi nousu rakentuu. Erityisen iloinen olen siitä, että operaattoriksi lähti iso reittiyhtiö SAS. Tuollaisella yhtiöllä on muutakin ajateltavaa, joten tekemämme työ on saanut ansaitsemansa huomion strategisesti tärkeän yhtiön piirissä. Tulevaisuuden näkymät lentoliikenteen lisäämiseen ja kehittämiseen ovat valoisat, Aalto iloitsee.

-Viimeiset kaksi ja puoli vuotta tämän asian kanssa on tehty paljon töitä. Tärkeässä roolissa ovat olleet Fugefestin kanssa yhdessä toteutetut charter lennot Tampereelta Málagaan. Ne ovat näyttäneet konkreettisesti, että kysyntää reitille on.

Lennot Tampereen ja Málagan välillä alkavat jossain vaiheessa ensi syksynä. Tarkemmat aikataulut ja myyntitiedot julkaistaan lähiaikoina.

(juttua päivitetty Aallon haastatteluilla klo 17.12.)

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa