Lukuaika: Suomela juhli kolmekymppisiään iloisesti

Suomela juhli kolmekymppisiään iloisesti

Suomelan synttärijuhlissa pidettiin puheita, kuultiin mieskuorolaulua ja runoa, laulettiin yhdessä ja lopuksi nähtiin revyy, jonka pohjana olivat Chrisse Johanssonin tekstittämät laulut.

Juhlan avasi yhdistyksen nykyinen puheenjohtaja Kirsi Oras. Hänen nuorekas ja reipas olemuksensa henkii sitä, mitä Suomela tänä päivänä on. Eteenpäin katsova monipuolinen harrasteyhteisö, jonka ovet ovat avoinna joka suuntaan.

Oras kukitti myös Suomelan sanomien päätoimittajan ja monella tapaa yhdistyksen toiminnassa aktiivisesti mukana olevan Riitta Pulkin. Pulkille myönnettiin Suomelan ikuinen kunniajäsenyys.

Juhlapuheen piti yksi yhdistyksen pitkäaikaisista puheenjohtajista Olavi Turunen. Hän toi puheessaan esiin teknologian valtavan kehityksen yhdistyksen olemassaolon aikana. Digitalisaatio on Turusen mukaan helpottanut yhdistyksen pyörittämistä sujuvampien tietoyhteyksien ansiosta.

- Mainos -

Fuengirolan kaupungin tervehdyksen juhlaan toi apulaispormestari Rodrigo Romero. Hän muistutti suomalaiyhteisön tärkeydestä Fuengirolan kaupungille.

-Kaupungissamme asuu yli 130 kansallisuutta. Suomalaisten menettäminen sattuisi kaikkein eniten, Romero sanoi.

Suomen suurlähetystön ja suurlähettiläs Sari Raution terveiset toi ministerineuvos Liisa Maunula.

Muista yhdistyksistä onnittelupuheenvuoron kävivät pitämässä Aurinkorannikon leijonat, Benalmadenan suomalaiset, kulttuuriyhdistys Kaleva ja Aurinkorannikon teatteriyhdistys.

Runoilija Henri Hirvenoja esitti kirjoittamansa Suomela-runon ja Kari Koo esitti yhdessä J.P. Leinon kanssa tekemänsä laulun Suomela-valssi. Musiikillista viihdykettä tarjosi myös Mieskuoro Örisevät.

Iloinen revyy

Juhlan toisella jaksolla nähtiin ja koettiin iltapäivän odotetuin ohjelmanumero, Kyllä kaikki oli ennen paremmin -revyy. Ohjaaja Päivi Mäkinen esitteli revyyn ja kiitti laajaa työryhmää sitoutumisesta vaativaan projektiin. Mäkinen nosti esiin myös sanoittajamestari Chrisse Johanssonin, jonka tekstittämät laulut toimivat revyyn pohjana.

Tanssi ja laulu kuljettivat iloista revyytä eteenpäin.

Itse revyyssä kuultiin raikkaina sovituksina Johanssonin tuttuja ja hieman tuntemattomampiakin lauluja. Näyttävät tanssiosuudet kuljettivat revyytä mukavasti eteenpäin. Näytelmällisissä osuuksissa oli mukana sopivasti huumoria, yhteiskunnallisia asioita käsiteltiin satiirin keinoin.

- Mainos -

Revyyssä on mukana kymmeniä ihmisiä. Suoritus on ison hatunnoston arvoinen, tällaisen esityksen aikaan saaminen vaatii hillittömästi aikaa, työtä, hermoja ja pelisilmää. Päivi Mäkinen voi syystä katsoa ylpeänä ryhmäänsä.

Fuengirola.fi onnittelee 30-vuotiasta Suomelaa ja toivottaa yhdistykselle aktiivisia tulevia vuosikymmeniä.

Lue myös: https://fuengirola.fi/suomelan-30-vuotisjuhlarevyy-laulaa-tanssii-ja-soi/?highlight=suomela

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...