Starlite tuikkii Marbellassa taas koko kesän

Fuengirolan Marenostrum ei suinkaan ole Aurinkorannikon ainoa massiivisten konserttien sarja. Marbellan Starlite tarjoaa tänäkin kesänä huiman kattauksen tähtiä.

Tämän kesän Stralite käynnistyy toden teolla vasta juhannusviikolla, mutta siitä lähtien aina syyskuun alkupäiviin asti menoa riittää!

Kesäkuun puolella Starliten upean Auditoriumin lavalle ehtivät nousta mm. Yusuf / Cat Stevens ja Michael Bolton.

Cat Stevens teki huikeita hittejä 70-luvulla, kääntyi islaminuskoon, vaihtoi nimekseen Yusuf Islam ja jätti musiikkibisneksen. Nykyään mies on palannut myös populaarimusiikin äärelle ja esiintyy taiteilijanimellä Yusuf / Cat Stevens. Viimeksi mies esiintyi Espanjassa vuonna 1976 ja nyt heti perään keskiviikkona 21. kesäkuuta.

Michael Bolton on opetellut elämään ilman sinua (How Am I Supposed to Live Without You) jo 80-luvulta, eikä meno osoita hyytymisen merkkejä. Miten When a Man Loves a Woman, How Can We Be Lovers, Stand by Me ja muut soivat vuonna 2023, selviää perjantaina 30. kesäkuuta.

Heinäkuussa kierrokset nousevat, kun Marbellaan saapuvat vuorollaan mm. sellaiset maailmantähdet kuin Lionel Richie (6.7.), Seal (7.7.), Tom Jones (10.7.), Anastacia (12.7.), Ricky Martin (14. ja 15. 7.) ja Rod Stewart (21.7.), unohtamatta Espanjan omia staroja, kuten David Bisbal (24.7.), Marta Sánchez (25.7.) ja Malú (28.7.)

Elokuulle ja syyskuun alkuun riittää edelleen saman kaliiperin esiintyjä. Tummenevan kesätaivaan alla nähdään mm. Iggy Pop (2.8.), Eros Ramazzotti (10.8.), Luis Fonsi (14.8.), The Black Eyed Peas (23.8.) ja Juanes (1.9.).

Lisätietoja löytyy tapahtuman nettisivulta starlitemarbella.com.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...