Lukuaika: Starlite – tähtien tuiketta Marbellassa läpi kesän

Starlite – tähtien tuiketta Marbellassa läpi kesän

Oman merkittävän kortensa Aurinkorannikon festivaalikekoon kantaa Marbellan Starlite.

Kahden ja puolen kuukauden aikana Marbellan Auditoriumin lavalle nousee jälleen huikea määrä upeita esiintyjiä. Niin Espanjasta, muualta Euroopasta kuin ympäri maailmaa.

Poimimme joitain rusinoita kesän 2022 Starlite-pullasta:

- Mainos -

Vanesa Martín. Málagasta kotoisin oleva Vanesa Martín pääsee esiintymään melkein kotikulmillaan. Liekö siinä syy siihen, että neito kapuaa Starliten lavalle peräti kahdesti: 1. heinäkuuta ja 25. elokuuta.

Diana Ross. Mitä sanoa tästä Grand Old Ladystä, joka on pitkän uransa aikana ehtinyt saavuttaa jokseenkin kaiken mitä musiikin alalla voi saavuttaa? Riittäköön kun sanoo, että hänet voi nähdä Starlitessa 6. heinäkuuta.

 

Il Divo. Maailmankuulu Pop-oopperakvartetti kutistui viime joulukuussa trioksi, kun yhtyeen espanjalaisjäsen Carlos Marín menehtyi. Heinäkuun 8. päivänä luvassa on varmasti tunteikas ilta, kun Il Divo konsertoi ja kunnioittaa samalla kuolleen kollegansa muistoa.

- Mainos -

 

Alan Parsons Live Project. Yksi maailman arvostetuimmista tuottajista ja progressiivisen rockin luojista tarjoilee osaamistaan Marbelan pimenevän taivaan alla 13. heinäkuuta.

Juanes. Vieläkö kolumbialaishurmurilla on päällään La Camisa Negra? Vai jotain värikkäämpää? Vai lähteekö koko paita päältä? Nämä ja muut mysteerit selviävät Starlitessa 16. heinäkuuta.

Christina Aguilera. Siitä on jokseenkin 23 vuotta, kun Aguileran Genie in a Bottle räjäytti neidon koko maailman tietoisuuteen. Teini-idolista on vuosien saatossa kasvanut täysiverinen popdiiva, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yli 43 miljoonaa levyä. Heinäkuun 25. päivä selviää, ilmaantuuko henki pullosta kun oikein hierotaan.

Lisätietoja tapahtuman nettisivulta www.starlitemarbella.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...