Lukuaika: Starlite palaa korskeampana kuin koskaan

Starlite palaa korskeampana kuin koskaan

Marbellan Starlite festivaali palaa koronatauolta rytinällä. Luvassa on kaikkien aikojen kovin kattaus.

Tämänvuotinen Marbella Starlite festari kestää ennätyksellisesti lähes kolme kuukautta. Ensimmäiset sävelet lennähtävät tähtitaivaalle kesäkuun 10. päivänä ja viimeiset nuotit ja paukahdukset kuullaan syyskuun neljäntenä

Kaikkiaan festivaalin estradeilla nähdään ja kuullaan noin 200 artistia ja yhtyettä. Valistuneiden arvioiden mukaan katsojia saapuu kaikkiaan noin 350.000 jokseenkin 80 eri maasta.

Tämän vuoden karkeloista odotetaan kaikkien aikojen suurimpia myös taloudellisessa mielessä. Järjestäjät laskevat tapahtuman tuovan alueelle rahaa lähes 230 miljoonaa euroa, mikä on noin neljänneksen enemmän kuin vuonna 2019, jolloin festivaali viimeksi järjestettiin.

- Mainos -

Festivaalin järjestelyistä löytyy noin tuhat työpaikkaa neljäksi kuukaudeksi. Näistä on perinteisesti noin 95% mennyt Aurinkorannikon paikalliselle väelle.

Suoranaisen rahaliikenteen lisäksi Starlite festivaali on omiaan nostaman Marbellan, ja koko Costa del Solin näkyvyyttä ja profiilia matkailukohteena. Tähän vaikutukseen on panostettu mm. laajojen levityssopimusten muodossa. Järjestäjät ovat myyneet konserttien julkaisuoikeuksia useille kansainvälisille televisioyhtiöille, joiden kautta lasketaan tavoitettavan noin 24 miljoonaa katsojaa yli 60 eri maassa.

Festivaalin ohjelmisto pitää sisällään sellaisia Espanjan omia megatähtiä kuin Malú, Pablo Alborán, Vanessa Martín ja Ana Torroja.

Kansainvälisten tähtien sikermä on suorastaan hengästyttävä. Kesän aikana Marbellan ainutlaatuisella Auditoriolla kansaa viihdyttävät mm. Luis Fonsi, Andrea Bocelli, Simple Minds, Christina Aguilera (kuvassa), Juanes, Il Divo ja Jason Derulo.

Tarkempia tietoja löytyy festarin kotisivulta starlitemarbella.com.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...