Lukuaika: Sohailin linna pääsi sarjakuvan kanteen Kapteeni Amerikan ja muiden Marvel-tähtien kanssa

Sohailin linna pääsi sarjakuvan kanteen Kapteeni Amerikan ja muiden Marvel-tähtien kanssa

Fuengirolan maamerkki, Sohailin linna teki historiaa: ensimmäistä kertaa Espanjan Aurinkorannikko on edustettu elokuvistaankin kuuluisan amerikkalaiskustantamon sarjakuvassa.

Fuengirolassa alkoi perjantaina (17.11.) Comic Con -tapahtuma, joka keskittyy nimensä mukaisesti sarjakuvataiteeseen.

Espanjan Aurinkorannikolla pidettävän sarjistapahtuman kenties kohutuin – tai ainakin uniikein – tuote on Marvelin yksinoikeudella tehty sarjakuva, jossa Sohailin linna (El Castillo Sohail) on suuressa roolissa.

Kansi on valmistettu erityisesti tätä Fuengirolan tapahtumaa varten, ja kyseessä on ensimmäinen kerta, kun andalusialaiskaupunki on pääosassa suuren pohjoisamerikkalaisen kustantamon sarjakuvassa.

Erikoispainoksen kannessa Sohailin linnan edustalla seisoo useita Marvelin tunnetuimpia hahmoja, kuten Kapteeni Marvel, Thor ja Kapteeni Amerikka.

- Mainos -

Sarjakuvan toteutuksesta vastasi yksi Espanjan viime vuosien menestyneimmistä sarjakuva-artisteista, piirtäjä Sergio Dávila.  Tässä erikoisversiossa mukana ovat myös piirtäjät Rafa Sandoval ja Jorge Fornés.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön sergio DAvila (@sergiodavila1582) jakama julkaisu

Sohailin linna on Marvelin keräilypainoksen kannessa komeasti esillä.

Neljä erilaista keräilykantta

Fuengirolan nimikkosarjakuvassa on neljä erilaista kantta:  A- ja B-kannet, joista on painettu 350 kopiota kummastakin. Ne koostuvat kaksoiskannesta, ja ostajat saavat myös julisteen kummastakin. Lisäksi on valmistettu kaksi vieläkin eksklusiivisempaa painosta: 200 yksikköä kaksoiskannesta värillisenä ja 100 yksikköä kaksoiskannesta mustavalkoisena.

Järjestäjät odottavat Fuengirola-erikopispainosten loppuvan tunneissa.

Sarjakuvan ja julisteiden kappaleita voi ostaa vain Comic Con Fuengirolan tapahtumasta lauantain ja sunnuntain aikana 18. ja 19. marraskuuta Palacio de la Pazissa.

Feria-alueen Rauhanpalatsissa sarjakuvia on mahdollista saada myös tekijöiden allekirjoituksilla varustettuina

Tapahtumassa voi tutustua mm. cosplayn, k-popin, mangan ja animen maailmaan, tavata sarjakuvien, elokuvien ja sarjojen tekijöitä sekä shoppailla ja ruokailla. Erityisesti cosplay on yksi viikonlopun suurimmista vetonauloista Fuengirolassa.

Keräilykansia on kaikkiaan painettu neljä.

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...