Sibelius-Akatemian opeilla Espanjan Talent-voittajaksi

 

Kansainvälisen Got Talent -tvohjelmaformaatin Espanjan voittajaksi kruunattiin Celia Muñoz. Ennen Talent-kilpailua Muñoz on tehnyt uraa myös Suomessa, opiskellessaan Sibelius-Akatemiassa.

Tänä keväänä Espanjan tv:ssä, Telecinco -kanavalla kisattiin kuudetta kertaa Got Talelent Españana merkeissä. Kilpailu perustuu samaan Simon Cowellin luomaan formaattiin, kuin Talent Suomi.

Tänä vuonna Espanjan voittajaksi valittiin madridilainen Celia Muñoz Segura. Hänestä voidaan todella hyvällä syyllä puhua talenttina, niin monipuolinen taiteilija ja esiintyjä on kyseessä.

- Mainos -

Celia Muñoz aloitti taiteellisen uransa klassisena teatterinäyttelijänä, mutta alkoi myöhemmin opiskella klassista laulua. Opinnot sujuivat niin hyvin, että hän pääsi Sibelius-Akatemiaan vuosiksi 2010-2014 opiskelemaan lyyriseksi sopraanoksi ja sai opintoihinsa ja esiintymisiinsä myös Suomen kulttuurirahaston apurahaa.

Talent-kilpailuun Celia Muñoz ei kuitenkaan lähtenyt pelkästään näyttelemään tai laulamaan, vaan oikeastaan uudistamaan vatsastapuhumista ”avustajansa” Joselito-nuken kanssa. Kaksikon esitykset olivat yhdistelmä teatteria, vatsastapuhumista ja osin myös vatsastalaulamista. Muñoz teki kisan tuomaristoon, samoin kuin yleisöön, vaikutuksen mm. juomalla vettä samalla kun lauloi nukkensa kautta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...