Lukuaika: Shakira lataa täyslaidallisen exänsä suuntaan

Shakira lataa täyslaidallisen exänsä suuntaan

Kolumbialaisen muusikkotähden ja hänen espanjalaisen exänsä, entisen maajoukkuejalkapalloilija Gerard Piquén eron jälkeiset laineet lyövät taas korkealle.

Shakira ja Piqué ehtivät pitää yhtä 11 vuotta ja kaksi yhteistä lastakin siunaantui vuosien varrella. Kesällä 2022 menivät kuitenkin pöytähopeat jakoon, julkisuudessa liikkuneiden puheiden mukaan señor Piquén uskottomuuden vuoksi. Erosta ilmoitettiin yksissä tuumin, sen jälkeen soinnut ovat olleet hieman riitaisampia.

Riitaa on aiheuttanut muun muassa lasten huoltajuus ja se, mihin äiti pariskunnan lasten kanssa voi asettua asumaan. Viimeisimpinä käänteinä Shakira on polttanut sulakkeensa, koska Piqué oli ottanut lapset mukaan Twitch livelähetykseensä äidin lupaa kysymättä. Lähetyksessä käytettiin myös lasten korville kyseenalaista kieltä.

- Mainos -

Tämän lisäksi Shakira on julkaissut uuden kappaleen, jonka on tulkittu olevan jokseenkin täynnä kuitteja ja piiloviestejä sekä exänsä että tämän uuden tyttöystävän suuntaan.

”Vaihdoit Ferrarin Twingoon” ja ”Rolexin Casioon” ovat vain pari esimerkkiä Shakiran tylytyksestä ex-miehelleen Gerard Piquélle.

Kuvakaappaus Shakiran uuden kappaleen videolta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...