Viihde

Seita & Friends helmikuussa – Rakkauslauluja ja tuonpuoleista

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Seita & Friendsin peruskokoonpano on Seita Van Den Eeden, Jorma Ettanen, Tapi Leppä, Sami Lassila ja Heikki Viinamäki. Perushahmojen lisäksi lavalla vierailee lukuisa määrä enemmän tai vähemmän vakituisia vierailijoita.

Seita & Friends on noussut Kukon Keskiviikkoklubin lavalle jo hurjat 256 kertaa. Se on melkoinen saavutus, tuohon on kulunut aikaa reilut 7 vuotta. Loppua ei näy, suosio jatkuu.

Seita & Friends on noussut Kukon Keskiviikkoklubin lavalle jo hurjat 256 kertaa. Se on melkoinen saavutus, tuohon on kulunut aikaa noin kuusi vuotta. Keskiviikkoklubista on muodostunut vahva perinne, se on eräänlainen kivijalka Kukon monipuoliseen viihdetarjontaan. Kansa tietää, että keskiviikkona on mukavaa musiikkia, leppoisaa meininkiä ja hyvää seuraa. Vieläpä ilman sisäänpääsymaksua.

Seita & Friends vaihtelee musiikillisia teemojaan viikoittain. Nyt helmikuussa esitetään asiaan kuuluvia rakkauslauluja 6.2. sekä Ystävänpäivän aattona 13.2. Helmikuun seuraavat keskiviikot menevät menneitä muistellessa, teemana 20. ja 27.2. on Night Shift, edesmenneiden suuruuksien kunnioittaminen. Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista, maukkaasta ruoasta ja virvoittavista juomista.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa