Sarpila ja Seita & Friends gospeltunnelmissa

Pääsiäinen on ilon, riemun ja juhlan aikaa. Jazzin suurmies Antti Sarpila on sovittanut useita gospelklassikoita ja pääsiäinen on mitä mainioin aika esittää niitä.

Sarpila yhdessä Seita & Friends yhtyeen kanssa pitää pääsiäissunnuntaina 17.4. Kukossa gospelkonsertin lounasaikaan. Ohjelmistosta löytyy tuttuja klassikoita, kuten Amazing Grace, Hallelujah, Down by the riverside, When the Saints go marchin in, Swing low sweet Chariot ja monia muita. Myös muutama suomenkielinen gospel kuullaan ja koska ollaan jo pitkällä keväässä, konsertti päättyy Suvivirteen. Soitto alkaa klo 13, itse tilaisuus käynnistyy jo klo 12. Pääsiäisen kunniaksi Kukossa on tarjolla erityinen pääsiäismenu.

Sarpilan kotiinlähtöjuhlia vietetään Kukossa keskiviikkona 20.4. Se on viimeinen ilta, kun mestari tällä kertaa esiintyy Aurinkorannikolla. Säestävänä yhtyeenä silloinkin on Seita & Friends. Gospelkonsertin liput maksavat 15€ ja Sarpilan kotiinlähtöbileet 10€. Tee varaus ennakkoon laittamalla sähköpostia osoitteeseen kukko.events@gmail.com .

Pääsiäinen on ilosanoman eli gospelin aikaa. Sitä esittää Antti Sarpila yhdessä Seita & Friends yhtyeen kanssa.

 

- Mainos -

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...