Viihde

Sarpila ja kolme muuta kovaa solistia Andalusian Swingbandin avauksessa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

ASB:n avauksessa soistien sormissa soivat viulu, trumpetti ja klarinetti.

Andalusian Swingband aloittaa komeasti kautensa neljän solistin voimin.

 

 

Lokakuu alkaa aivan tuossa tuokiossa. Andalusian Swing Band aloittaa oman syyskautensa sunnuntaina 3.10. Homma alkaa komeasti, ensimmäisen illan solistiksi nousee suomalaisen jazzin kansainvälisesti yksi menestyneimmistä soittajista Antti Sarpila. Sarpilan klarinetti saattelee yleisön upeisiin tunnelmiin Benny Goodmanin ja muiden mestareiden sävelten tahdissa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Antti Sarpila on loistava esiintyjä. Maagisen soittonsa lisäksi mies viljelee juonnoissaan harvinaisen rutikuivaa huumoria.

Sarpilan lisäksi lavalle nousee useita muitakin solisteja. Elisa Järvelä on nuori taitava viulisti, jonka ura on vahvassa nousukiidossa. Järvelä on lavalla näyttävä ja säkenöivä soittaja, hän vie yleisön mukaan aivan uusiin sfääreihin. Aurinkorannikolla Järvelä on keikkaillut esimerkiksi Pepe Willbergin kanssa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Elisa Järvelä tuo jazzmiesten performanssiin säihkettä ja vauthtiä. Photo: Minna Asp/MimosArt.

Ruotsista ASB:n vahvistukseksi saapuu laulaja Lasse Floten. Tämä tummaääninen mies hurmasi Kukon yleisön keväällä vierailtuaan Seita & Friends solistina. Miehen äänessä on sopivasti bluesin ja jazzin vaatimaa särmää ja elämänkokemusta.

Sarpilan lisäksi puhallinvoimaa lavalle tuo Oulun kulttuurijohtaja Samu Forsblom trumpettinsa kanssa. Millaiseen dialogiin Sarpilan klarinetin ja Forsblomin trumpetin kanssa päästäänkään, se kannattaa tulla sunnuntaina kuulemaan ja kokemaan.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Oulun kulttuurijohtaja Samu Forsblom on mainio trumpetisti.

Sarpilan vuoropuhelu muiden soittajien kanssa on aina hienoa seurattavaa. Soolotilaa saavat niin kitaristi Ricky Vivar kuin pianisti Diego Suarez. Hauskimmillaan ollaan, kun Heikki Viinamäen vetopasuuna keskustelee Sarpilan klarinetin kanssa.

Syksyn mittaan ASB:n kanssa lavalle nousee useita solisteja. Tulossa ovat ainakin Mirja Mäkelä, Minna Lasanen ja Martin Alvarado. Päivämääristä ja muista yksityiskohdista tiedotetaan niiden varmistuttua.

Pöytävaraus ASB:n avajaisiltaan kannattaa tehdä nyt, sali tulee varmasti täyteen. Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Varauksen jälkeen liput (17,50€) käydään lunastamassa Meriatur matkatoimistosta. Kukon kapasiteetti on tällä hetkellä hieman normaalia pienempi. Siksi ennakkovarauksia otetaan tässä vaiheessa ainoastaan ruokailevilta asiakkailta.

Soitto alkaa sunnutaina 3.10. klo 18. Ovet avataan klo 16.30, paikalle kannattaa tulla ajoissa, jotta ehdit ruokailemaan ennen shown alkua. Toki tarjoilu pelaa myös soiton aikana.

Sinulla on mahdollisuus päästä ilmaiseksi keikalle ja saada vielä 15€ käyttörahaa ravintolaan. Woolbed haluaa tarjota sinulle tämän mahdollisuuden. Sinun tulee ilmoittautua ennakkoon osoitteeseen [email protected] tai soittaa numeroon +358 50 305 2828 (klo 14-20). Ilmoittautumisen lisäksi sinun tulee osallistua Woolbedin kiinnostavalle terveysluennolle sunnuntaina klo 13.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa