Saman kokoinen sähkölasku joka kuukausi

On vaikea arvioida, paljonko olen käyttänyt ilmalämpöpumppua tai lämmintä vettä viimeisen kuukauden aikana. Tai kuinka paljon on sähköä kulunut pesukoneen, kuivausrummun tai astianpesukoneen pyörittämiseen. Sähkölasku voi vaihdella jopa satoja euroja kuukausitasolla.

Naturgy on espanjalainen sähkösopimusta myyvä yritys. He takaavat saman suuruisen sähkölaskun joka kuukausi. Arvio käytöstä tehdään aiempien sähkölaskujen perusteella.

Naturgyn sopimuksen voi tehdä Centro Finlandian Infossa. Sieltä saa myös lisätietoa sopimuksesta.

Tasaisen laskutuksen lisäksi Naturgy tarjoaa muitakin etuja. Jos teet paljon nettiostoksia, sopimus kannattaa ehdottomasti tehdä. Naturgy on tehnyt maailman suurimman nettikaupan Amazonin kanssa sopimuksen, joka tarjoaa Naturgyn asiakkaille jopa 10%:n alennuksen Amazon-ostoista. Siis selvää säästöä.

- Mainos -

Naturgy tarjoaa myös kodinhuoltopakettia sähkösopimuksen yhteyteen. Pienet kodin korjaukset, esimerkiksi putkihommat tai lukkosepän työt kuuluvat sopimuksen piiriin. Niistä ei tarvitse erikseen maksaa.

Naturgy esittelee palveluaan Centro Finlandiassa Ravintola Kukossa tiistaina 17.12. klo 12-15. Paikalla on tuolloin Naturgyn edustajia ja Centro Finlandian Infon suomalaisia ihmisiä avaamassa uuden sopimuksen etuja ja käytäntöjä. Naturgy tarjoaa tuolloin myös kupillisen lämmittävää glögiä kaikille palvelusta kiinnostuneille.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...