keskiviikko, helmi 28, 2024

Sähköä liikkeeseen Los Bolichesista

 

Yhä useampi turvautuu sähköavusteisiin potkulautoihin tai polkupyöriin esimerkiksi ruuhkia ja pysäköintiongelmia välttääkseen. Oma lukunsa ovat tietysti myös liikuntarajoitteiset henkilöt, joiden apuna sähköskootterit ovat olleet jo pidempään.

Los Bolichesissa, osoitteessa Calle Lope de Vega 4, avattiin 1. heinäkuuta Electric Motors -liike, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman sähköisiä kulkupelejä. Laitteita voi sekä vuokrata että ostaa omaksi.

Valikoimaa riittää laidasta laitaan. Voisi jopa sanoa, että vauvasta vaariin. Pienimmät sähkömopot ovat nimittäin vain muutaman vuoden ikäisille tarkoitettuja, kun taas viuhkan toisesta päästä löytyy erityisesti seniori-ikäisten suosiossa olevat istuttavat sähköskootterit.

- Mainos -

Näiden väliin mahtuu monenlaista sähköpotkulautaa ja myös Electric Harley -nimellä kulkevat laitteet, jotka on rekisteröity ja katsastettu liikennekäyttöön ja saavat näin ollen myös kulkea 50 km/h.

Jos esimerkiksi oman sähkökulkimen osto kutkuttelee, mutta vielä hieman epäilyttää, niin hyvä vaihtoehto voi olla käydä ensin vuokraamassa kiinnostava laite ja kokeilla tuntuuko se sopivalta.

Hinnat ja muut lisätiedot löytyvät netistä: www.electricmotorsfuengirola.es

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Milloin viimeksi olet hiihtänyt?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...