Runon ja musiikin ilta maanantaina

Vettä ei voi koputtaa kutsuu lukijan raottamaan salaisuuksien verhoa, vaihtamaan kuulumisia ja kurkistamaan mystisiin näkymiin. Marja-Leena Kosken runot kertovat rakkauksista ja eroista, oman voiman löytämisestä ja kuolevaisuuden kohtaamisesta, vaikeuksille nauramisesta ja siitä, kuinka elämän kokoinen onni mahtuu ystävän kanssa jaettuun teekupilliseen.

Marja-Leena Koski on viimeisen kymmenen vuoden aikana kiertänyt uteliaana maailmaa ja asunut muinaispyhättöjen Maltalla, vuonojen Norjassa, Lontoon sykkeessä ja Panaman ainutlaatuisissa pilvimetsissä. Kirjoittamalla hän etsii uusia näköaloja kokemaansa. Vettä ei voi koputtaa on vuodesta 1985 lähtien toimineen runoilijan omaelämäkerrallinen kuudes teos, johon on valikoitu uusien runojen ohella muutamia helmiä aiemmasta tuotannosta.

Elisa Järvelä on viulutaiteilija, joka on hankkinut kannukset monilla areenoilla. Nykyisin Italian Luganossa asuva Järvelä soittaa viulullaan niin klassista musiikkia, jazzia kuin poppiakin.

Nämä kaksi taiteilijaa yhdistävät voimansa Kukossa maanantaina 17.4. Runon ja musiikin iltaan kannattaa varata lippu ajoissa sähköpostilla kukko.events@gmail.com

Marja-Leena Koski on vakuuttava esiintyjä runojensa äärellä.

- Mainos -

 

 

”Ihanaa tulla kutsutuksi esiintymään liihottelevan ja lentävän viulutaiteilija Elisa Järvelän kanssa Kukkoon.” Kertoo Marja-Leena Koski Fuengirolan auringonpaisteessa.

 

Marja-Leena Koski on toiminut runojaan esittävänä taiteilijana vuodesta 1985 lähtien. 17.4. illassa Marja-Leena esittää runoja uusimmasta runoteoksestaan Vettä ei voi koputtaa. 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...