Urheilu Uutiset

Rullakiekkosarja viimein käyntiin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Viime sunnuntaina Fuengirola LIONS kohtasi näytösottelussa jääkiekon Espanjan pääsarjassa pelaavan Nordic Vikingsin. Ruotsalaisvetoisella Vikingsillä sujui kaikki hyvin aloituskiekkoon asti, sen jälkeen kyyti oli kylmää. Loppunumerot kirjattiin LIONSille 8-3. (Kuva: Félix Alcalá)

Tämän viikon lauantaina alkaa pitkän odotuksen jälkeen rullakiekkokausi myös sarjojen osalta.

 

Fuengirola LIONS aloittaa Espanjan sarjan Cartagenassa kolmella pelillä joista heti ensimmäinen on aamuyhdeksältä Canfranc Sarrios joukkuetta vastaan. Kyseessä on yksi liigan kovimmista joukkueista

Kyseinen liiga vaihtoi nimeä juuri ennen kauden alkua Espanjan lajiliiton pyynnöstä. Liga Nacional Hockey Línea (LNHL) muuttui Liga Stilmat Hockey Línea. Stilmat on rullakiekkoja ja rullakiekkoon sopivaa muovimattoa valmistava yritys. Tammikuussa on tarkoitus pelata sarjan pelejä Fuengirolassa, ja sitä ennen pitäisi saada muovimatto myös Fuengirolaan, mikä on vaatimus tälle liigalle.

Lions lähtee lauantain peliin Cartagenaan kolmen ketjun ja kolmen maalivahdin turvin. Erikoista tässä liigassa on se että myös Fuengirolan ulkomaalaiset voivat osallistua, ilman sakkoja, mutta rosteri on esitettävä ennen ensimmäisiä pelejä.

Lauantain otteluja voi seurata netissä, osoitteesta www.ligastilmat.com.

Lisää urheilu-uutisia

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa