Lukuaika: Pysäyttämätön ulkosuomalainen yrittäjyys

Pysäyttämätön ulkosuomalainen yrittäjyys

Meidän kaikkien yhteinen Suomi tunnetaan maailmalla osaavana ja vauraana maana, mutta todellisuudessa kotimaatamme koettelee nyt rajut taloudelliset haasteet. Järisyttävä velkataakka, resurssipula, väestön ikääntyminen ja globaali kilpailu ovat vain muutamia esimerkkejä näistä talouden ahdinkoon vieneistä haasteista. Yhteinen kotimaamme tarvitseekin nyt ulkosuomalaisia yrittäjiä apuun kipeämmin kuin koskaan. Me olemme ikkuna ja tie Suomen viennille ja vaurastumiselle.

Yrittäjät ovat aina taakankantajia, mutta onneksi me suomalaiset yrittäjät olemme aina olleet mestareita sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin. Olemme sakkia, jotka keksivät innovaatioita ja nousemme pimeydestä valoon. Muutumme työpaikoiksi ja verotaakan maksajiksi. Rakennamme tulevaisuuden taloudellista vakautta, vaikka joskus pohjakosketuksen kautta.

Espanjan talous ja tilanteet tarjoavat monia mahdollisuuksia. Maa on houkutteleva kohde niin matkailijoille, yrittäjille kuin sijoittajillekin. Espanjan suomalaiset yrittäjät ovat löytäneet Espanjasta mahdollisuuden yhdistää intohimonsa liiketoimintaan ja elämänlaatuun markkinan tarjotessa kasvualustoja monille eri aloille, mutta nyt myös Suomessa olevien yrittäjien kannattaisi tarttua tilaisuuteen ja tutustua Espanjaan muutenkin kuin tapasten äärellä. Suuri markkina odottaa suomalaista sisua, innovaatioita ja teknologiaa. – Ja meillä täällä paikan päällä on tilaisuus viedä tätä ilosanomaa rohkeasti eteenpäin, vientiä pohtiville kollegoillemme Suomen puhtaalle, mutta hieman lonkeronharmaallle kamaralle.

- Mainos -

Suomen talous sakkaa, mutta maailma on täynnä mahdollisuuksia. Pysäyttämätön yrittäjyys on voima, joka kantaa meitä läpi taloudellisten myllerrysten ja haasteiden. Espanjan suomalaiset yrittäjät, jatkakaa eteenpäin intohimolla ja rohkeudella. Olkaa inspiraationa muille ja muistakaa, että yrittäjyys on voima, joka voi muuttaa maailmaa – yksi liiketoimi kerrallaan.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Irina Viitala
Kirjoittaja on Espanjan Suomalaiset Yrittäjät ry:n puheenjohtaja ja kansainvälistyvän Wannadon SuperAssareiden kasvuyrittäjä.
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...