Urheilu Uutiset

Pori ja Lapua naisten superpesisavauksessa

Keväällä 2020 naisten superpesiskausi avataan kolmannen kerran Fuengirolassa Espanjassa. Luvassa on todellinen huippuottelu, sillä vastakkain ovat päättyneen kauden hopeamitalisti Virkiä-Pesis ja Pesäkarhut!

Kevään superpesiskattaus Aurinkorannikolla on kovempi kuin koskaan aiemmin, sillä naisten huippujoukkueiden lisäksi kautensa aloittavat miehistä Vimpelin Veto – virallinen sivu ja Kopla (Kouvolan Pallonlyöjät). Koko nelikko lukeutuu pesäpalloilun suurseuroihin ja kestomenestyjiin.

Naiset pelaavat lauantaina 25.4.2019 ja miehet sunnuntaina 26.4.2019.

Yksi Fuengirolan kauden avauksen pääarkkitehdeista on ollut alusta lähtien Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski. Hän on erittäin ilahtunut kevään 2020 joukkuekattauksesta.

– Todella hienoa saada ensimmäistä kertaa sekä naisten että miesten avauksiin TOP 4-joukkueet. Olen mukana Superpesiksen kauden avausviikonlopun luomisessa jo neljännen kerran ja ensi keväänä luvassa on hieman erilainen tapahtuma, joten jo aikaisemminkin Fugepesiksessä mukana olleet voivat innolla lähteä mukaan pesiskarnevaaliin.

Matkapaketit kauden avaukseen tulevat myyntiin perjantaina 20.9.2019 klo 12.00 osoitteessa www.fugepesis.fi. Uutuutena myyntiin tulee hulppea VIP-tuote.

Kolumnit

Vesa Uusi-Kilponen

Auts!

  Älkää olko huolissanne jos näitte minun klenkkaavan etutassu kiinakaupasta ostetussa...

Viikon kysymys

Miten suhtaudut Katalonian itsenäisyyspyrkimyksiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203