Urheilu

Kansainvälinen rullakiekkoturnaus avaa kauden

12 joukkuetta neljästä eri maasta avaa Aurinkorannikon rullakiekkokauden perinteisellä turnauksella.

Rullakiekkokausi Aurinkorannikolla alkoi harjoitusten osalta jo muutama viikko sitten, mutta nyt on viimein myös pelien aika.

 

Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan tämäkin rullakiekkokausi aloitetaan kansainvälisellä turnauksella Fuengirolan Santa Fe:n kentällä. Tänä viikonloppuna, 20. – 22. syyskuuta pelattava turnaus on järjestyksessään yhdestoista.

Joukkueita saapuu paikalle kaikkiaan 12, ja niitä tulee peräti neljästä maasta. Kahden paikallisen joukkueen, eli Lionsin ja Vikingsin lisäksi Espanjasta on mukana neljä muuta joukkuetta: Búhos Granada, Roller Murcia, Aguilas ja Madrid Fenix.

Suomesta saapuu kolme joukkuetta: SHS, Pahalampi ja Northstar. Englannin kunniaa puolustaa kaksi joukkuetta: Brighton Storm ja Rink Rats. Ja onpa purnauksessa vielä vähän sinikeltaistakin väriä, Ruotsista saapuu Murre 30.

Kolmen päivän puristus

Kahdentoista joukkueen turnaus pitää sisällään kaikkiaan 34 ottelua. Niinpä kaukalossa riittää tapahtumia varsin tiiviisti. Pelit alkavat perjantaina klo 17:00. Perjantain ohjelmassa on viisi ottelua, joista viimeinen päättyy klo 21. Lauantaina pelataan kaikkiaan 17 ottelua. Ensimmäinen alkaa klo 8.00 ja viimeinen päättyy klo 22.00. Sununtaina Aloitetaan jälleen aamukahdeksalta, ja finaalin loppusummeri päättää turnauksen klo 18.

Otteluiden tauottua pidettävään palkintojenjakotilaisuuteen on tulossa kaupunginjohtaja Ana Mula, edesmenneen urheiluvastaavan Pedro Cuevasin sijaan. Samassa yhteydessä Pedro Cuevasille pidetään myös pienimuotoinen muistotilaisuus.

Ottelutapahtumiin on vapaa pääsy. Jos nälkä tai jano yllättää, niin ruokaa ja juomaa on tarjolla hallin baarissa.

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Kumpaa grillaat mieluummin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa