Lukuaika: Poliisi ja taksikuski pelastivat parvekkeelta roikkuneen 80-kymppisen Los Bolichesissa

Poliisi ja taksikuski pelastivat parvekkeelta roikkuneen 80-kymppisen Los Bolichesissa

Sunnuntaiaamuna Fuengirolan Los Bolichesissa poliisiautolla partioineet poliisit havaitsivat vanhan ihmisen roikkuvan ensimmäisen kerroksen parvekkeelta.

Poliisit pysäyttivät välittömästi autonsa. Muille lähistöllä oleville partioille annettiin hälytys avun saamiseksi ja palokuntaa pyydettiin lähettämään apua paikalle.

Toinen poliiseista ryhtyi katkaisemaan liikennettä ja toinen kiipesi puuhun yltääkseen auttamaan vanhaa miestä.

Puuhun kiivennyt poliisi onnistui kietomaan kätensä kahdeksankymppisen miehen ympärille. Poliisi ymmärsi kuitenkin nopeasti, että tarvittaisiin vielä toisen henkilön apua, jotta vanhus saataisiin nostettua takaisin parvekkeelle.

- Mainos -

Sillä hetkellä alueella kiertänyt taksinkuljettaja näki tilanteen ja reagoi nopeasti. Hän kiipesi parvekkeelle ja yhdessä puuhun kiivennen poliisin kanssa, he onnistuivat nostamaan vanhan miehen takaisin parvekkeelle turvaan.

Kävi ilmi, että 88-vuotias mies oli yrittänyt korjata rikkinäisiä laattoja parvekkeellaan. Mies oli kompastunut ja kaatunut kaiteen yli.

Hänen onnekseen kotkasilmäiset poliisit olivat havainneet tilanteen ja ehtineet pelastaa hänet ennen parvekkeelta putoamista. Suuri kiitos kuului myös nopealle taksikuskille.

Parvekkeelta roikkunut vanha mies selvisi säikähdyksellä ilman fyysisiä vammoja.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...