Lukuaika: Barack Obama pitää puheen Málagassa DES-Digital Eterprise Show 2022-tapahtumassa

Barack Obama pitää puheen Málagassa DES-Digital Eterprise Show 2022-tapahtumassa

Málaga on valmistautunut isännöimään torstaihin asti kestävää DES-Digital Enterprise Show-tapahtumaa. Tapahtuma on yksi Euroopan suurimmista digitaalisen transformaation kongresseista. Tapahtumaan odotetaan 14 000 osallistujaa.

Tapahtuman laaja keskustelu- ja esitelmäohjelma tekee Malagasta yhden maailman johtavista digitaalisen muutoksen keskuksista kolmen päivän ajan.  DES-2022  järjestäminen Málagassa antaa kaupungille lisäpotkua sen pyrkimykselle olla yksi teknologian johtajista Euroopan mittakaavassa.

DES-2022 viralliset avajaiset ovat tänä tiistaina klo 12.45 Málagan kongressikeskus FYCMA:ssa. Avajaisissa läsnä ovat mm. pääministeri Pedro Sánchez, Andalusian aluehallinnon johtaja Juanma Moreno, Málagan pormestari Francisco de la Torre ja DES- Digital Eterprise Show 2022 -tapahtuman johtaja Sandra Infante.

DES 2022-tapahtuman ehdoton vetonaula Barack Obama saapui eilen Málagaan. Hän yöpyy ylellisessä Finca Cortesín -hotellissa Casaresissa ja aikoo omistautua myös golfin pelaamiseen.

- Mainos -

Tapahtumaan odotetaan useiden monikansallisten yritysten johtajia. Johtajia on osallistumassa mm. sellaisista yrityksistä kuin: Amazon, Netflix, TikTok, Globant, Oracle ja Novartis.

Yritysten asiantuntijat ja ylin johto saapuu Málagaan tutustumaan uusiin projekteihin ja luomaan kontakteja.

Pelkästään tapahtuman puhujalistalla on erilaisia asiantuntijoita noin 500. He pitävät puheita erilaisissa alakohtaisissa konferensseissa.

Puhujista kuitenkin kaikkein odotetuin on Yhdysvaltain entinen presidentti, Barack Obama.

Obama pitää tänään tiistaina noin tunnin mittaisen puheen. Puhe käsittelee johtajuutta, digitalisaatiota ja ympäristöä.

Tapahtumassa muita keskustelunaiheita ovat mm. tekoäly tai metaversumi, jota sovelletaan eri segmentteihin, kuten vähittäiskauppaan, matkailuun, pankkitoimintaan ja teknologiayrityksiin itseensä.

Yksi kongressin tapahtumista on Digital Marketing Planet -foorumi, johon osallistuu mm. toimitus- ja innovaatiojohtajia, digitaalisen myynnin johtajia ja brändikokemusasiantuntijoita useista eri yrityksistä.

Tapahtumaan saapuneet osallistujat ovat käytännössä täyttäneet Málagan kaupungin hotellit. Osallistuja on riittänyt täyttämään hotelleja muuallakin pitkin Aurinkorannikkoa, erityisesti Torremolinoksessa ja Benalmádenassa.

- Mainos -

Tapahtuman järjestäjien mukaan tämän DES:n ensimmäinen tapahtuma Málagassa tuottaa noin 30 miljoonan euron taloudellisen vaikutuksen alueelle.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...